Ta vare på innholdet ditt

Før du nullstiller mobilen din, kan det være lurt å lagre alt innhold du ønsker å ta vare på. Dette gjøres ved å ta en sikkerhetskopi av innholdet. For å finne ut hvordan du gjør dette, kan du følge bildeveiledningen på denne siden. Velg den mobilen du har og følg instruksene. 

Vi tilbyr også tjenester som gjør det enklere for deg å ta vare på innholdet ditt. Les mer:

Nullstill mobilen

Å nullstille mobilen innebærer at man sletter alt innhold og setter mobilen tilbake til fabrikkinnstilling - slik mobilen var da den var helt ny. 

Når mobilen er nullstilt, kan du trygt levere den fra deg uten å bekymre deg for at bilder, meldinger eller annen personlig informasjon blir tilgjengelig for andre. 

?

Slik nullstiller du mobilen - iPhone

  1. Gå til Innstillinger
  2. Velg Generelt
  3. Velg Nullstill
  4. Velg Slett alt innhold og alle innstillinger
 
Hvis du allerede har levert fra deg mobilen, kan den også nullstilles ved å logge inn på iCloud.com. Dette forutsetter at mobilen er knyttet mot en Apple-ID, og at 'Finn iPhone' er aktivert. 
?

Slik nullstiller du mobilen - Android

  1. Gå til Innstillinger
  2. Velg Generell styring
  3. Velg Nullstill
  4. Velg Nullstill til fabrikkdata
  5. Velg Nullstill
Vær oppmerksom på at menyvalgene kan variere noe avhengig av hvilken Android mobil du har. 

Hvis du allerede har levert fra deg mobilen, kan den også nullstilles ved å logge inn på android.com/find. Dette forutsetter at mobilen er knyttet mot en Google-konto.