Slik blir F1-sesongen på V Sport og T-We

Bilde fra Formel1 på V Sport. Bilde: Carl De Souza/AFP/Ritzau Scanpix

Motorsportssesongen er rett rundt hjørnet og F1-fansen har mye å glede seg til.

Fjorårets F1-sesong var sannsynligvis blant de mest nervepirrende noensinne. Max Verstappens knappe overtakelse av Lewis Hamilton omtrent på målstreken i verdensmesterskapet var et høydepunkt vi vil huske lenge. 

20. mars er det duket for sesongstart med Bahrain Grand Prix, og som T-We kunde ser du hele sesongen på V Sport 1. Les mer om kanalpakken V Sport her

V Sport trapper skikkelig opp satsingen i forkant av årets sesong, og byr på mange nyheter som vil glede motorsportfansen. 

Flere profiler, tidligere F1-førere som eksperter, større studio og enda bedre sendinger sørger for en satsing vi ikke tidligere har sett før her til lands.

Last ned T-We App her

Det største teamet noensinne

Når startskuddet går 20. mars vil det være mange kjente fjes å se på skjermen for motorsportfansen. Faktisk utgjør årets TV-profiler det største teamet noensinne for NENT og V Sport. 

Formel 1-guruen Atle Gulbrandsen fortsetter i sin rolle som ekspert og kommentator, og Stein Pettersen og Henning Isdal er også med videre. 

Stein Pettersen, Atle Gulbrandsen, Daniel Høglund, Regine Leenborg Anthonessen, Thomas Schie og Henning Isdal blir å se i sendingene om Formel 1-sesongen. Bilde: Rune Bendiksen, Viaplay , V Sport

Tilbake som ekspert er også tidligere rally-, Formel 3000- (tilsvarende dagens Formel 2) og WRC-kjører Thomas Schie etter et par års pause. Han tar med seg stor racingkompetanse inn i studio. I tillegg er Daniel Høglund klar som programleder, og Regine Leenborg Anthonessen blir reporter.

Etter å ha kommentert Formel 1 i 25 år er det fantastisk å oppleve den enorme interessen i Norge om dagen, og være med på tidenes storsatsing på Formel 1 på norsk TV. Også krysser vi alle fingrene for Dennis Hauger. Min store drøm er å kommentere et F1-løp med en nordmann til start, sier Gulbrandsen.

Nevnte Hauger er klar for Formel 2, og sesongen starter 19. mars i Bahrain. At det nå er en norsk fører på nest øverste nivå gjør selvsagt at dekningen av Formel 2 også trappes betydelig opp.

Splitter nytt studio

I forkant av årets motorsportssesong har det blitt utført store oppgraderinger av studioet for F1-sendingene. Motorsportsgjengen får nå et splitter nytt og mye større studio å boltre seg i, noe som vil gi mange nye muligheter å formidle dramatikken på, både visuelt og med tanke på grafikk og analyser.

Klare til å bidra i sendingene er også V Sports Formel 1-eksperter Mika Häkkinen og David Coulthard, som selv har kjørt Formel 1, i tillegg til den danske stjernen Tom Kristensen, som har vunnet Le Mans hele ni ganger. 

Disse tre motorsportslegendene vil spille en sentral rolle, også for de norske seerne, og vil bringe fansen tettere på sporten enn noensinne.

Verstappen i ny F1-dokumentar

I tillegg til å være årets lineære hjem for F1-sesongen, viser V Sport også en splitter ny dokumentar om Max Verstappen.

I «Verstappen - Lion Unleashed» stiller Verstappen sammen med sin far Jos, manageren sin og andre nære samarbeidspartnere og utdyper om hvordan det var å vinne sitt første verdensmesterskap i 2021, og hvordan han ser frem mot den kommende sesongen.

Helt siden Max Verstappen vant sin første tittel i desember, har verden ventet på et dybdeintervju med en av de største voksende idrettsstjernene. Innovative dokumentarer er en fantastisk måte å vise fram dramaet, ferdighetene og følelsene toppidretten har å by på til både nye og gamle fans, sier Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer.

V Sport koster 30 poeng og er forhåndsvalgt i din TV- og strømmepakke. Om du tidligere har valgt bort V Sport, kan du enkelt legge den til igjen via Mine Sider. Les mer om hvordan du gjør det her.

Last ned T-We App her

Relaterte artikler

Se flere artikler