Film og serier

Nyhet: Bruk T-We Boks II uten å koble til veggen!

T-We-boksen din er ikke lenger låst til å stå ved antenneuttaket. Nå kan den stå hvor som helst i boligen din, så lenge den har strøm og WiFi! Slik gjør du det.

Bilde av noen som bruker T-We Boks II.

Er du en av dem som kjenner på at du egentlig ønsker å ommøblere stua, men som ikke kan fordi TV-en må stå der antenneuttaket er? Eller skulle du bare ønske at TV-løsningen din var litt mer flyttbar? 

Da har vi en god nyhet til deg. Med den nye StrømmeTV-modusen kan du som har en T-We Boks II sette opp boksen din hvor enn du vil i boligen din – så lenge du har strøm og WiFi-dekning.  

Slik gjør du det.

StrømmeTV-modus

StrømmeTV-modus lar deg se på TV hvor enn du vil i boligen din, så lenge du har god WiFi-forbindelse og tilgang på et strømuttak.

Denne modusen sender nemlig TV-signalene trådløst og ikke via vanlig kabling som IPTV eller kabelTV-kabel (også kjent som coaxkabel).

Om du har en T-We Boks II som ikke er satt opp eller ikke er koblet til med kabel allerede, så har du mulighet til å sette boksen din i StrømmeTV-modus. 

Viktig: Om boksen er koblet til veggen, så må du plugge kabelen ut før du begynner prosessen med å aktivere StrømmeTV-modus.

Slik gjør du det

  1. Kjør boksen din gjennom Førstegangsinstallasjon.

  2. Kjør et kanalsøk uten at boksen er koblet til via coaxkabel

  3. Når dette feiler, vil du bli spurt om å aktivere StrømmeTV-modus 

  4. Koble til nettverk

  5. Trykk StrømmeTV


Vips! Nå er T-We-boksen i StrømmeTV-modus! 

Verdt å vite

Å sette T-We Boks II i StrømmeTV-modus gjør TV-tittingen din mer fleksibel enn tidligere, men det er noen forskjeller mellom dette og å benytte seg av en antennekablet boks som er verdt å notere seg. 

En forskjell er at opptak av nye programmer ikke vil fungere i StrømmeTV-modus. Du beholder alle de tidligere opptakene du har gjort, men du vil ikke kunne gjøre nye opptak. 

Avhengig av hvor god internettforbindelse du har, vil du kunne oppleve at bildekvaliteten kan være redusert i StrømmeTV-modus. Om du ønsker å forsterke kvaliteten, anbefaler vi å ha boksen så nærmere ruteren som mulig – eller å oppgradere hastigheten din. 

Sliter du med dårlig WiFi-dekning i boligen? Les her for tips og triks for å fikse problemet. 

Noe du også vil kunne merke på er at direktesendinger vil være forsinket med ca. 30 sekunder, fordi det tar lengre tid å overføre signalene via internettforbindelse enn det gjør via en antennekabel.