– Det ville jo vært helt dust å ikke spare der jeg kan

Telenor T-We

Møt August Wilhelm Sebastian Bull-Gundersen Jorfald (puh).

28-åringen fra Oslo har hatt Telenor T-We gjennom borettslaget i flere år allerede. Med unntak av sportssendinger ser imidlertid August sjelden på lineær-TV, og han har derfor aldri satt seg ordentlig inn i hva TV- og strømmetilbudet til Telenor faktisk innebærer.

Før nå. 

– Da jeg skjønte at jeg kunne bruke T-We-poengene til å få flere av strømmetjenestene jeg allerede bruker uten å betale noe ekstra, og at jeg kan bytte mellom dem ut fra hvilken serie jeg følger med på, var saken klar. 

Slik velger du

  • Som T-We-kunde har du 120 poeng inkludert.

  • Disse kan du bruke til å sette sammen en pakke av strømmetjenester og/eller valgfrie kanaler.

  • Bruk innholdsvelgeren på Mine sider, eller direkte i sofaen gjennom Mitt Telenor-appen.

Last ned appen her

Våknet fra strømmesløvheten

I likhet med de aller fleste av oss, kjenner også August på skyhøye strømpriser, dyrere dagligvarer og en boligrente som ikke viser noen tegn på å dale med det aller første.  

Til tross for at han lever et relativt velordnet liv, med samboer, egen leilighet og fast jobb i reklamebransjen, innrømmer han glatt at han har hatt noe å gå på når det gjelder å tette unødige hull i økonomien. 

– Jeg abonnerer typisk på alle strømmetjenestene for å se én serie, og så glemmer jeg at jeg har dem.

– Men etter at jeg har blitt bevisst på dette, har jeg også spart på andre områder. Så det var på mange måter som å våkne fra en strømmesløvhet. 

Bilde fra Limbo på Viaplay.

Bytter strømmetilbud jevnlig

August har ikke bare film som arbeidsområde i byrået han jobber i. Den unge mannen har i tillegg en brennende lidenskap for filmer og TV-serier innenfor alle sjangre. 

Favorittserien gjennom tidene er fortsatt «Breaking Bad», og akkurat nå følger han ivrig med på «The Last of Us» på HBO Max og «Erlend og Steinar hjelper deg» på discovery+. 

Med Telenor T-We får alle kunder 120 poeng til å velge seg kanalene og strømmetjenestene de faktisk er interessert i.   

– Jeg saumfarer de ulike strømmetjenestene etter kvalitetsfilmer, og i tillegg ser jeg vanligvis to gode serier parallelt. Med T-We kan jeg bytte strømmetilbudet jevnlig, så det passer utmerket for meg. 

Bilde fra Limbo på Viaplay.

Slapper ordentlig av

En annen av Augusts interesser er fotballen – nærmere bestemt engelsk toppfotball. Enda mer spesifikt: Liverpool FC.  

– Moren min er født i Liverpool, og jeg har vært Liverpool-supporter så lenge jeg har vært fotballinteressert. Det er ikke noen besettelse, men jeg ser kampene deres hvis jeg har tid. 

Bilde fra Limbo på Viaplay.

Nå som sesongen nærmer seg slutten (og Liverpools form muligens er på bedringens vei) vurderer August å bruke T-We-poengene til å delfinansiere V Premium, som viser Premier League-kampene. Det koster riktignok 460 poeng, men det er likevel en kostnadseffektiv måte å få sett favorittlaget på.

– Fotball er den eneste TV-aktiviteten der jeg tillater meg selv å se på mobil samtidig. Da slapper jeg ordentlig av, og det er faktisk verdt å betale litt ekstra for, sier August. 

– Likevel ville det jo vært helt dust å ikke spare der jeg kan.

Slik velger du strømmetjenester direkte på mobilen