Film og serier

Skjulte TV 2 Play-perler: Ikke gå glipp av disse seriene!

Føler du at du har rundet strømmetjenesten? Her er fem gode serietips som du sannsynligvis ikke har sett.

Bilde fra Ghosts på TV 2 Play

Med TV 2 Play inkludert i ditt T-We-abonnement har du tilgang til et svært og variert underholdningsunivers. 

Men, med så mange serier å velge mellom, og med ferske tilskudd hver uke, så er det lett å gå glipp av noen av skattene som finnes der.

Under har vi samlet noen av våre seriefavoritter som du kanskje ikke har fått med deg - men som du absolutt burde!

Slik kommer du igang med TV 2 Play

1. Ghosts

Om du kan like serier med overnaturlige elementer, men ikke nødvendigvis er så glad i grøssere, så er kanskje «Ghosts» en god tittel for deg.

I denne komedien følger vi kjæresteparet Jay og Samantha som overtar et herskapshus på landet, og finner ut at stedet er hjemsøkt av en gjeng med eksentriske spøkelser. Åndene er bundet til huset etter å ha dødd på tomten, men sliter med å komme inn i etterlivet. 

Samantha finner ut at hun kan se spøkelsene, ettersom hun har hatt en nær-døden-opplevelse. Jay kan dog ikke ense dem, som kompliserer den komiske situasjonen ytterligere. 

«Ghosts», som er basert på den britiske serien ved samme navn, har fort blitt en av de mest populære nye komediene i USA – og en ny sesong er på vei!

2. FROM

Fra folkene bak «Lost» kommer serien «FROM», en slags grøsserserie hvor Stephen King møter «The Walking Dead». 

Her følger vi en familie som, under en biltur på tvers av USA, stanser i en liten småby et stykke av hovedveien. Småbyens innbyggere virker urolige og anspente, og familien aner ugler i mosen. 

De hopper i bilen og kjører avsted i full fart – bare for å oppdage at de har kjørt rett inn i byen igjen. Uansett hvilken vei de kjører, havner de tilbake på samme plass. 

Mystiske krefter er i spill, og familien blir tvunget til å bli i den lille bygda. Sheriffen forteller dem at de må være forsiktige etter at mørket senker seg, for da kommer «de» frem. 

«FROM» er en glimrende og gripende spenningsserie, med et skummelt bakteppe som gjør den til en uimotståelig serie for vintermørket. En ny sesong ventes også i løpet av våren, så om du ikke har sjekket ut denne ennå, så finnes det ikke et bedre tidspunkt enn akkurat nå. 

3. Voksne mennesker

Om du er en av mange som savner den svenske storserien «Solsidan», er «Voksne mennesker» sannsynligvis et godt serietips. Den er nemlig laget av samme folk, og har fått gode tilbakemeldinger hos söta bror.

Her blir vi kjent med 30 år gamle Mathilda, som holder på å oppnå det perfekte voksenlivet. Hun har en god jobb ved et advokatfirma, og er i et fint og stabilt forhold. 

Men, når kjæresten hennes plutselig frir, blir det hele svært overveldende for Mathilda, og med en svekket dømmekraft begår hun noen tvilsomme handlinger som setter hele livssituasjonen hennes på spill.

4. A Million Little Things

Det sies at vennskap ikke handler om svære greier, men «en million små greier». Og det skal vise seg å være helt sant i denne fine dramaserien om en vennegjeng i Boston.

Etter at en nær venn begår selvmord, jobber de som står igjen med å bearbeide det som har skjedd. De innser at de likevel ikke kan slutte å leve selv om noe forferdelig har skjedd, og de gjør et iherdig forsøk på å komme seg videre i livet – mens de sørger. 

Etter fire gode sesonger, er det nå duket for den femte og siste sesong av serien. Om du er glad i følelsesladde binge-økter, så er dette serien for deg.

5. Fire Country

Om du er glad i ukentlige arbeidsdrama som «Chicago Fire» og «Station 19», så bør «Fire Country» være neste ut på listen din.

I denne actionfylte dramaserien møter i Bode Donovan (spilt av Max Thieriot fra «Bates Motel»); en ung mann med en komplisert fortid. 

Etter å ha tilbrakt tid i fengsel, takker han ja til å bli med på et frivillig brannprogram som skal beskytte skogene i California. Med dette håper han å gjøre opp for sine handlinger, og samtidig å få kutte tiden han må sone. 

Uheldigvis for ham blir han plassert nært hjembyen sin i Nord-California, og han må tilbringe mye tid sammen med tidligere venner, som alle må jobbe sammen for å takle de voldsomme brannene som rammer området. 

PS: En ny sesong er på vei!