Film og serier

TV 2 Play er inkludert i T-We

Visste du at strømmetjenesten TV 2 Play Basis inkludert i abonnementet ditt? Slik aktiverer du tjenesten.

Bilde av utvalget på TV 2 Play.

Visste du at du har tilgang til TV 2 Play i T-We, gjennom din T-We-boks og i appene?

Det betyr at du kan kose deg med alt det beste TV 2 Play har å by på av underholdning, film og serier –  akkurat når du ønsker det. 

Slik kommer du i gang med TV 2 Play

Underholdningsprogrammer og serieperler på rekke og rad

Med TV 2 Play tilgjengelig i T-We, får du tilgang til det aller beste fra TV 2s glimrende underholdningsunivers samt et stort utvalg av filmer, serier og underholdningsprogrammer. 

Enten du foretrekker saftige realitykonkurranser som «Farmen» og «Forræder» eller gripende dramaserier som «Grey’s Anatomy», så har du alltid et stort utvalg å velge mellom her. 

Blant det du kan se med TV 2 Play er den norske kontorkomedien «Lunch», basert på den populære tegneserien. Eller hva med den nervepirrende kritikerfavoritten «Hodejegerne – Den første løgnen», hvor Axel Bøyum spiller en ung utgave av Aksel Hennies karakter fra filmsuksessen?  

I tillegg får du tilgang til nyheter og underholdningsprogrammer, samt noen eksklusive serier som ikke vises på direkte TV. 

Her finnes det med andre ord noe for enhver smak.

Automatisk tilgang

Strømmetjenesten TV 2 Play Basis er forhåndsvalgt i din TV- og strømmepakke. Det betyr at med mindre du har fjernet TV 2 Play fra ditt abonnement i etterkant, så kan du nå strømme TV 2 Play-innhold via T-We-boksen, T-We-appen og på Twe.no. 

Innholdet her vil ha korte reklamepauser.

Dersom du ønsker å oppgradere til en pakke uten reklame, eller dersom du for eksempel ønsker å ha med sportsinnhold i pakken din, får du dette til en rabattert T-We-pris. Les mer om dette her. 

PS: Har du allerede en konto hos TV 2 Play, kan du koble denne sammen med T-We abonnementet ditt og dermed få basis-pakken uten ekstra kostnader. Slik kan du også få rabatt om du ønsker å oppgradere til pakker med mer innhold. Les mer om dette her. 

App og boks kobles til TV 2 Play

Det eneste du må gjøre for å få tilgang til TV 2 Play-titlene, må du først aktivere kontoen din. 

Hvordan du gjør dette, avhenger av hvilken type enhet du benytter deg av – mobil eller T-We-boksen. 

Grunnprinsippet forblir dog den samme: Du må logge deg inn via Telenor ID-en din og koble appen eller boksen til TV 2 Play. 

Veiledning for hvordan du gjør dette, samt hjelp dersom du står fast, finner du ved å trykke på knappen under. God fornøyelse!

Slik gjør du det