Film og serier

Kutt strømmeutgiftene og behold favorittserien med T-We

Er du glad i serier og underholdning, men har likevel lyst til å spare inn litt på TV-budsjettet? Det er fullt mulig, med et enkelt triks. 
Forelopig bilde

Med nye storserier ukentlig på HBO Max, Viaplay, discovery+ og SkyShowtime, er det veldig fint å være serieentusiast om dagen.

Det er likevel ikke til å stikke under stol at det kan være dyrt å holde alle TV-abonnementene som vi elsker gående. Her kommer en av de største fordelene ved T-We inn i bildet. 

Ved å utnytte T-We-abonnementet ditt fullt ut, kan du nemlig bytte mellom strømmetjenester så ofte du vil – uten ekstra kostnader. 

Om du ønsker å kutte i de månedlige TV-utgiftene dine, kan det å samle strømmeabonnementene dine i T-We dermed være en god måte å spare på. 

Under forklarer vi deg hvordan trikset fungerer. 

Les mer om din strømmepakke

Velg så ofte du vil

Ditt T-We-abonnement kommer med 120 inkluderte poeng til din disposisjon. Dette kan du benytte akkurat slik du selv ønsker når du velger innhold til din TV- og strømmepakke.

Selve byttingen gjør du ved å logge deg inn på Mine sider, eller direkte på mobilen din ved å bruke Mitt Telenor-appen. Enklere enn det blir det ikke. 

Logger du deg inn kan du velge å bruke poengene dine for å legge strømmetjenester som HBO Max, V series & film med Viaplay, SkyShowtime, discovery+, og TV 2 Play. 

Men er det mye som frister, trenger du ikke tenke for lenge på valgmulighetene.

Ulike tjenester gjennom uken

Med T-We kan du nemlig endre innholdet i TV- og strømmepakken din så ofte du bare vil - helt uten ekstra kostnader. 

Ved å være litt aktiv kan du for eksempel starte uka med «House of the Dragon» på HBO Max, ta «Fenris» på Viaplay et par dager etterpå og sette helgestemningen med «Grenseløst forelsket» på discovery+. 

Om du bruker valgmulighetene dine aktivt i T-We, kan du altså nyte underholdning fra alle disse strømmetjenestene i løpet av uken din uten å måtte betale for flere strømmeabonnement. 

Det kan du spare store summer på. 

Våre strømmetjenester

V Film og Series + Viaplay:

Her finner du noe av det beste som finnes av nordiske serier, samt et glimrende filmutvalg. Om det er krimserier som «Fenris», spennende drama som «Last Light» eller dokumentarer som «Aksel» du ser etter, så er du på rett sted. 

HBO Max: 

Hos HBO Max finner du noen av verdens mest prisbelønte og kritikerroste serier gjennom tidene. Fantasyperler som «House of the Dragon» og dype drama som «Succession» lokker oss stadig inn. 

discovery+: 

Det ubestridte hjemmet for realityserier og norske komiserier. «Love IRL», «Kongen befaler», samt kritikerroste titler som «Sigurd fåkke pult» er blant høydepunktene. 

TV 2 Play 

Fra konkurransebasert reality som «Farmen» og «Skal vi danse» til norske dramasuksesser som «Ammo»: På TV 2 Play finnes det noe for enhver smak.

SkyShowtime: 

Er du glad i sterke spenningsserier som «Yellowstone», glimrende familieunderholdning som «iCarly» og prisvinnende drama som «Yellowjackets», bør du vurdere å investere noen poeng i SkyShowtime.