Film og serier

Her er underholdningen som gir familiene litt pusterom

Underholdende filmer og serier til små og store barn med tid til overs.

Barn-med-ipad

Mange av oss har mye tid å slå i hjel hjemme, og med hjemmekontor og hjemmeundervisning er det tidvis behov for litt ekstra skjermtid. Her er T-We-strømmetjenestene med innhold for barn som har behov for å slappe av litt:

Disney Movies on Demand

Wall-e

Denne tjenesten samler noen av historiens beste familiefilmer fra Disney.Akkurat nå kan du for eksempel kose deg med «Wall-E», den første «Frost»-filmen, «Legenden om Narnia - Løven, heksa og klesskapet», «Lille kylling» og «Bolt».Vi anbefaler også helhjertet «Ringeren i Notre Dame», som er en rørende klassiker vi aldri blir lei av.

Skreddersy din TV- og strømmepakke her

Nick+

Paw-patrol

Nickelodeon står bak noen av de fremste seriene for mindre barn – «Paw Patrol», «Blaze og monstermaskinene» og «Dora utforskeren», for eksempel.Men også de litt eldre barna finner ting å kose seg med her. «Sam & Cat» var for eksempel serien Ariana Grande slo igjennom med, mens «Victorious» – om tenåringsjenta Tori Vega som begynner på Hollywood Arts High School – er en klassiker for jenter og gutter i riktig alder.

Skreddersy din TV- og strømmepakke her

NRK Super

Kaptein-sabeltann

NRK Super finnes også som en egen app i T-We, slik at dere kan nyte statskanalens innhold direkte på flatskjermen helt stressfritt.Se for eksempel «Kaptein Sabeltann» eller «Labyrint» når ungene skal kose seg, eller «Planetpatruljens miljøfakta» og «Villa mekk» hvis dere også ønsker å stimulere de små grå.

Slik fungerer NRK på T-We

Cartoon Network

Teen tcm

Noen av de aller beste animasjonsseriene fra de siste årene er det Cartoon Network som står bak.Flere av seriene holder et skyhøyt tempo, men når nivået på humoren samtidig er så høyt kan både små og store glede seg. Mange kritikere har falt pladask for «Teen Titans Go!», «Eplet og løken» og «Eventyrtid» - mens «Ninjago» og «Transformers» gjerne står høyt i kurs hos mange actionglade småttiser.

Skreddersy din TV- og strømmepakke her

Disney Channels Xtra

101 dalmatinerveien

Disney lager naturligvis ikke bare filmer, men hele univers knyttet til sine figurer.I Disney Channels Xtra finner du derfor serier som «Big Hero 6 - TV-serien», «Dalmatinerveien 101» og «Mini-Muppetene» som alle baserer seg på figurer som også har vært på det store lerretet.«Pysjheltene» er også en veldig populær serie for mindre barn, mens «Gabby og de umulige» og «Bunk’d» er herlige valg for de litt eldre.

Skreddersy din TV- og strømmepakke her

T-We Filmleie

addams family

Er dere ute etter det aller ferskeste på filmfronten, anbefaler vi vår filmleietjeneste - der du kan se filmer som var på kino for bare få måneder siden.Akkurat nå er det veldig mange familievennlige storfilmer å se - som «Playmobil-filmen», «Den avskyelige snømannen» og «Familien Addams».

P.S. De neste to ukene spanderer vi 20 leiefilmer på våre kunder! Les mer og se hvilke filmer her.

Dette er T-We Filmleie

Netflix

Trollhunters

En annen tjeneste som finnes som egen app i T-We, er Netflix. Her trenger du eget abonnement, men straks du har det får du alle seriene og filmene deres direkte til TV-en.Vi slår gjerne et slag for deres egenproduserte barneserier f.eks «Trollhunters: Tales of Arcadia» som er fantastisk, mens serier som «Kaptein Supertruse» og «The Dark Crystal» også er verdt å få med seg.

Slik fungerer Netflix på T-We