Netflix, Youtube og NRK Nett-TV på boksen: Slik fungerer det

Netflix, YouTube og NRK tilgjengelig på T-We box

Norges mest brukte videoapper kan du få rett på T-We-boksen din - slik at du kan nyte underholdningen fra sofaen.

I T-We har du tilgang på en mengde inkluderte serier og filmer, fra leverandører som Disney, Paramount, FOX og Cartoon Network.

I tillegg finner du tre av Norges mest brukte apper for levende bilder: Netflix, NRK Nett-TV (og NRK Super) og Youtube.

Dermed kan du se programmer, serier og filmer fra disse rett på TV-en, uten å måtte koble til PC eller andre enheter.

Hele NRK-universet

Du har sikkert hørt om «House of Cards» og «Orange is the New Black», men Netflix har mange flere serier som er laget eksklusivt for dem.

Og til neste år kommer det enda mer, trolig flere titalls nye titler.

I tillegg kjøper Netlix inn serier fra kvalitetsprodusenter som BBC, Showtime og FX, og her finner du alltid fulle sesonger som du kan fråtse i. Med andre ord har serieelskere mye på glede seg over med denne tjenesten.

Filmer for enhver smak

NRK-appene og Youtube krever ikke abonnement for bruk, mens Netflix forutsetter at du har tegnet abonnement og logger inn som vanlig.

I NRK-appen kan du se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Her finner du hele sesonger av fantastiske serier, et rikholdig arkiv - og episoden av helgefavoritten du kanskje gikk glipp av.

NRK-programmer finnes for øvrig også i Ukesarkivet, hvis det er noe du gikk glipp av nylig - og du ikke har lyst til å gå veien om appen. I NRK Super-appen er det kun innhold rettet spesifikt mot barn og familier - både NRKs egne programmer, og innkjøpt materiale.

Krever abonnement

Youtube-appen er nok godt kjent for de fleste. Her finner du trolig det som er verdens største åpne arkiv av videoinnhold - fra profesjonelle serier til oppskrifter og musikkvideo, til video av mennesker som åpner leketøy.

Netflix er blitt svært populær i Norge, og de distribuerer enorme mengder innhold.

Hver eneste uke slipper de nye egenproduserte serier og filmer - og i tillegg har de et svært arkiv av innkjøpt nordisk og amerikansk innhold.

Trenger du Netflix-konto? Det skaffer du her.