Netflix, Youtube og NRK Nett-TV på boksen: Slik fungerer det

Netflix, YouTube og NRK tilgjengelig på T-We box
Norges mest brukte videoapper kan du få rett på T-We-boksen din - slik at du kan nyte underholdningen fra sofaen.

I T-We har du tilgang på en mengde strømmetjenester via TV-abonnementet ditt: HBO Nordic, Paramount+ og FOX+ for å nevne noen.

På toppen av dette finner du også tre av Norges mest brukte apper for serier, filmer og annet videoinnhold: Netflix, NRK Nett-TV (og NRK Super) og Youtube. Netflix krever eget abonnement for å bruke, mens de tre andre tjenestene er kostnadsfrie.

Ved å ha disse appene integrert i T-We-boksen kan du se programmer, serier og filmer fra disse rett på TV-en, uten å måtte koble til PC eller andre enheter.

Slik fungerer det:

Netflix

Hver eneste uke kommer det nye serier, filmer og dokumentarer fra Netflix - både påkostede egenproduksjoner og innkjøpt materiale.
Disse fortjener å bli sett på stor skjerm, og med Netflix-appen er dette enklere enn noensinne.

Å bruke Netflix-appen forutsetter altså at du abonnerer på tjenesten fra før, og du bruker da samme brukernavn og passord som ellers.

Merk: Netflix er tilgjengelig på T-We Box. Kunder som har T-We Boks II må smøre seg med litt tålmodighet, men i løpet av 2019 skal Netflix være tilgjengelig der også.

Hvis ikke du har abonnement ennå, kan du skaffe det her.

Youtube

Youtube-appen er nok godt kjent for de fleste. Her finner du trolig det som er verdens største åpne arkiv av videoinnhold - fra profesjonelle serier til oppskrifter og musikkvideoer, til video av mennesker som åpner leketøy.

I Youtube-appen på T-We-boksen din kan du logge inn og få anbefalinger basert på din egen YouTube-profil.

Du kan også koble sammen Youtube-appen på telefonen eller nettbrettet med T-We-boksen, og sende videoene direkte til TV-en på den måten.

NRK Nett-TV og NRK Super

I NRK-appen kan du se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Her finner du hele sesonger av fantastiske serier, et rikholdig arkiv - og episoden av helgefavoritten du kanskje gikk glipp av.
NRK Super-appen for barna er også et must for alle som er opptatt av at også de minste skal få kvalitetsunderholdning.

God fornøyelse!