Film og serier

Strømmetips: Dette gleder vi oss til i april

En legendarisk true crime-serie vender tilbake, og flere nordiske humorperler har premiere. Vi samler opp de mest spennende nyhetene fra Netflix, HBO Max, TV 2 Play og de andre strømmetjenestene.
Bilde av utvalget i T-We. Dette er noen filmer og serier som kommer.

Vi lever i en gullalder hvor strømmetjenester som Netflix, HBO Max, TV 2 Play, SkyShowtime, Viaplay og discovery+ hele tiden sørger for at vi har spennende filmer og TV-serier å kose oss med.

Men, det mest spennende er jo selvsagt det som er nytt og det som kommer fremover.

Under har vi samlet et utvalg av serier som kommer denne måneden, og som vi gleder oss stort til å sluke.

«Alt og Eva» (Viaplay)

Viaplays nye romantiske komedie «Alt og Eva» følger en svensk kvinne som lenge har påstått at kjærligheten ikke finnes. 

For å oppnå sine drømmer om å få barn, tar Eva derfor turen til København og prøver kunstig befruktning. Men, tvilen kommer fort: Hvem er denne fremmede, hemmelige mannen som hun skal få spermen til? 

Hun oppsøker denne mannen, Mads, som viser seg å være en hyggelig og sjarmerende mann.Så skjer det som ikke måtte skje: Hun faller for ham. Og han faller tilbake.

Hvordan skal hun forklare sin nye date at hun allerede har blitt befruktet med hans barn? 

Med et såpass spennende premiss ser «Alt og Eva» ut til å bli en nordisk komedie som er vel verdt tiden vår. Vi gleder oss til seriepremiere 21. april!

«The Sympathizer» (HBO Max)

Superstudioet A24 («Euphoria», «Everything Everywhere All at Once») står bak denne nye storserien fra HBO Max.

«The Sympathizer» er basert på den Pulitzer-vinnende romanen til Viet Thanh Nguyen fra 2015, og er en komisk spionthriller om en anonym agent fra Nord-Vietnam. 

Han er på oppdrag i det Sør-Vietnamesiske militæret mot slutten av Vietnamkrigen. Plutselig blir han tvunget til å dra til USA, hvor han blir bosatt i et lokalsamfunn med flyktninger fra Sør-Vietnam. 

Hvor vil lojaliteten hans ligge – hos landet han jobber for eller menneskene han lever med?

Forventningene våre til denne nye spenningsserien er skyhøye, og vi gleder oss til å se om de innfris når serien har premiere 15. april.

«Evig singel» (TV 2 Play)

Blant serier som kommer finner vi Evig singel på TV 2 Play.

Er du klar for en reise gjennom et rent kaos av et kjærlighetsliv? 

I TV 2 Play-komedien «Evig singel» blir vi kjent med seks enslige mennesker som lenge har prøvd å bringe romantikk til livene sine uten hell. 

Serien lover humor i stor doser via komiske hverdagssituasjoner, som både er pinlige, såre og gjenkjennelige. Dating og kjærlighet er nemlig langt fra ukomplisert, noe som selvsagt byr på mye moro. 

Med noen av landets fremste humorskuespillere som Lene Kongsvik, Kevin Vågenes, Trond Fausa Aurvåg og Amir Asgharnejad på lag, så må jo dette bli bra! 

«Evig singel» har premiere på TV 2 Play den 19. april.

«Apples Never Fall» (SkyShowtime)

Forfatter Liane Moriarty er kjent for mange som hun som skrev boken som storsuksessen «Big Little Lies» var basert på. 

Nå kommer en ny serie basert på hennes bøker, nemlig «Apples Never Fall».

Denne dramaserien ser ut til å være drapert i deilig mystikk fra første stund: Familiematriarken Joy Delaney forsvinner, og ingen i familien aner hvor det har blitt av henne.

Det blir opp til hennes fire voksne barn å finne ut hva det er som har skjedd. Kjenner de egentlig foreldrene sine like godt som de tror? 

Bli oppslukt i mystikken når «Apples Never Fall» har premiere 23. april på SkyShowtime.

«The Jinx: Del 2» (HBO Max)

«Selvsagt drepte jeg dem alle.»

Disse ordene, som ble sagt uvitende om at mikrofonen hans fortsatt var på under innspilling, ble den avgjørende faktoren som fikk mangemillionæren Robert Durst siktet for drap.

Scenen hvor dette skjedde gjorde dokumentaren «The Jinx» til en av true crime-sjangerens mest sette og mest diskuterte titler.

Nå, ni år etter, kommer endelig oppfølgeren til den sjokkerende dokumentaren og vi får se hva som skjedde med mangemillionæren i de åtte følgende årene.

Her får du blant annet se nye intervjuer, hemmelige detaljer og samtalene Durst hadde da han satt i varetekt. 

«The Jinx: Del 2» slippes på HBO Max 21. april

Vi gleder oss stort! Tips: Velg inn riktige strømmetjenester ved å klikke på knappen under, så er du klar når disse spennende nyhetene kommer.