Paramount+ relanserer - vil bli film- og seriefansens førstevalg

Key art fra The Rythm Section

Et digert utvalg av kvalitetsserier og filmer venter deg når Paramount+ nå er relansert i T-We. 

Hvis du elsker sterke dramaserier, klassiske filmer, god familieunderholdning og grensesprengende reality, bør du vurdere å investere noen av poengene dine i Paramount+. Nå er nemlig strømmearkivet relansert i en ny og sterkt utvidet utgave, og her er det mange godbiter for alle med interesse for kvalitetsunderholdning. 

Her er noen av grunnene til at du definitivt bør prøve "nye" Paramount+:

Velg Paramount+ på Mine sider

Arya Stark og oppdatert horrorklassiker

Den kanskje mest opplagte grunnen til å sjekke ut Paramount+, er den store variasjonen - her finner du noe for enhver smak. 

Er du glad i dramaserier, vil du nok glede deg over at Paramount+ vil vise nye serier fra Showtime eksklusivt i Norge. Den amerikanske leverandøren har tidligere laget klassikere som «Dexter» og «Billions» (som begge finnes i arkivet ved lansering).

Av helt nye og eksklusive titler kan vi jo nevne den hardtslående britiske miniserien «Two Weeks to Live» med Maisie Williams – best kjent som Arya Stark i «Game of Thrones». Her er hun tilbake i velkjent hevnmodus, med apokalypsen som en mer eller mindre reell trussel hengende over seg.  

Two Weeks to Live

Indiekomedien «Everyone is Doing Great», den meksikanske sci fi-serien «Dani Who?» og to sesonger av «Twilight Zone» med horrormester Jordan Peele («Get Out», «Us») bak rattet, er andre sterke titler du kun finner hos Paramount+. 

«Yellowstone» med Kevin Costner er kanskje den mest populære Paramount+-serien. Fjerde sesong får eksklusiv premiere i strømmearkivet senere i år.

I tillegg bugner det av eldre seriegull i arkivet. Fanfavoritter som «Dexter», «Ray Donovan», «The Affair», «Black Monday» og «City on a Hill» er bare noen av seriene som vil være å finne i arkivet.

Blockbustere og realityklassikere

Paramount+ kan friste med flere av verdens største filmfranchiser – deriblant «Mission Impossible», «Indiana Jones» og «Gudfaren»-trilogien.

Ved lansering får du også eksklusive strømmepremierer på filmer som «Light of My Life», «Tesla», «Capone», «Survive the Night», «Wild Rose», «Escape from Pretoria» og «Bølle i trøbbel». 

Escape from Prettoria

Av familiefavoritter kan vi for eksempel nevne «Paw Patrol» og «Kamp Koral».

Fans av reality- og dokusjangeren vil finne mye snop i arkivet – ikke minst sesong to av «The Hills New Beginnings», som har premiere senere i år, samt andre sjangerklassikere som «Jersey Shore», «Ex on the Beach» og «Catfish». 

Den helt nye originalserien «Story of the Songs» tar i hver episode for seg en hit laget av en berømt artist. Madonna, Celine Dion og Nirvana er blant superstjernene som som utforskes nærmere her.

«Dexter» får finalen den fortjener

Noe av det beste ved Paramount+ er det jevne tilfanget av nye filmer og serier – i løpet av 2021 vil arkivet kunne by på hele 6000 titler i katalogen. Og her er det mye å glede seg til, ikke minst blant de varslede Showtime-premierene.  

Det knytter seg for eksempel store forventninger til den konkluderende rebooten av «Dexter» – seriemorderserien som de fleste fans syns ble avsluttet på skuffende vis i 2013. 

dexter

Jeff Daniels spiller hardt presset politimann i rustbeltedramaet «American Rust», mens antologiserien «The First Lady» byr på amerikførstedamer spilt av Viola Davis (Michelle Obama), Gillian Anderson (Eleanor Roosevelt) og Michelle Pfeiffer (Betty Ford).    

Legg til «The Man Who Fell to Earth» (basert på den ikoniske kultklassikeren med David Bowie) med Chiwetel Ejiofor, fengselsserien «Mayor of Kingstown» med Jeremy Renner i hovedrollen og «The Offer», en miniserie om innspillingen av «Gudfaren», og det begynner å ligne et meget sterkt serieår.

Se når og hvor du vil

All underholdningen i Paramount+ er tilgjengelig både på boksen og i T-We-appen. 

Slik kan du for eksempel ta med familieunderholdningen når du er på farta eller befinner deg på hytta. 

God fornøyelse!

Relaterte artikler

Se flere artikler