Film og serier

Paramount+skal bli film- og seriefansens førstevalg

Ny «Yellowstone»-sesong, mer «Dexter» og en ny «Paranormal Activity»-film: Høydepunktene står i kø på Paramount+.

BEst på Paramount+

Hvis du elsker sterke dramaserier, klassiske filmer og god familieunderholdning, bør du vurdere å investere noen av T-We-poengene dine i Paramount+. 

Tidligere i år ble strømmearkivet relansert i en ny og sterkt utvidet utgave, og her er det mange godbiter for alle med interesse for kvalitetsunderholdning. 

Dette er noen av dem. 

Velg Paramount+ på Mine sider

Farvel til «Dexter»

Den kanskje mest opplagte grunnen til å sjekke ut Paramount+, er den store sjangervariasjonen – her finner du nemlig noe for enhver smak. Men en minst like god grunn er at stadig nye storserier og -filmer finner veien til arkivet. 

Gjensynet det kanskje knytter seg størst forventninger til denne høsten, er med rettsmedisineren og seriemorderen Dexter Morgan. «Dexter: New Blood» plukker opp tråden der den ofte utskjelte åttende sesongen sluttet i 2013, og dette blir den endelige avslutningen av serien.  

I «New Blood» har Dexter (Michael C. Hall) funnet seg til rette i Iron Lake, New York, med ny identitet, en vanlig jobb og småbyens politisjef som kjæreste. Men når grufulle hendelser inntreffer i lokalmiljøet, begynner vår mann igjen å kjenne på sine morderiske impulser.    

Alle de åtte tidligere sesongene av «Dexter» er tilgjengelige i Paramount+, så her er det bare å se seg opp før den nye sesongen har premiere 8. november. 

«Yellowstone»-dramaet fortsetter

Vi har tidligere tipset om den moderne westernserien «Yellowstone», der Kevin Costner storspiller som den beintøffe rancheieren John Dutton. 

Sesong tre av serien, som har blitt en enorm seersuksess i USA, endte på svært dramatisk vis, og livene til flere i Dutton-familien henger i en tynn tråd når fjerde sesong starter på Paramount+ 8. november. 

Men det er ikke det eneste fans av dette universet kan glede seg til: Den frittstående serien «Yellowstone: 1883», som tar for seg opprinnelseshistorien til Dutton-slekta og har Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliot og Billy Bob Thornton på rollelisten, er varslet i desember.

I tillegg har skaperen av   «Yellowstone», Taylor Sheridan, laget «Mayor of Kingstown» - en stjernespekket affære med blant andre Jeremy Renner og Kyle Chandler.

I tillegg bugner det av både ferskt og eldre seriegull i Paramount+. Fanfavoritter som «Ray Donovan», «The Affair», «Black Monday» og «City on a Hill» er bare noen av seriene du finner i arkivet, samt nyere gull som «American Rust» og «The Good Lord Bird». 

Halloween-grøss og ny «South Park»-film

Akkurat tidsnok til årets skumleste helg kommer en ny film i «Paranormal Activity»-serien. «Paranormal Activity: Next of Kin» følger en ung kvinne som prøver å komme til bunns i hva som hendte med moren som forsvant for mange år siden, og som snubler over opprivende hemmeligheter i jakten etter sannheten.

En gladnyhet for fans av «South Park»: Ikke bare én, men to nye langfilmer er på vei – 22 år etter klassikeren «South Park: Bigger, Longer & Uncut». De nøyaktige detaljene om når de kommer er foreløpig ikke helt klare, men det blir i løpet av 2021.

Paramount+ kan også friste med flere av verdens største filmfranchiser – deriblant «Mission Impossible», «Indiana Jones» og «Gudfaren»-trilogien – og byr også på en rekke filmer og serier som passer for hele familien. 

Se når og hvor du vil

All underholdningen i Paramount+ er tilgjengelig både på boksen og i T-We-appen. 

Slik kan du for eksempel ta med familieunderholdningen når du er på farta eller befinner deg på hytta. 

God fornøyelse!