Film og serier

Med dette strømmearkivet har du underholdningen for store og små i boks

Ferske filmer og herlige serier for hele familien står i kø i Paramount+. 

Paw Patrol

Strømmearkivet Paramount+ er kommet i en ny og mer muskuløs versjon

Innholdet er fortsatt skreddersydd for barnefamilien, men utvalget er bredere, mer oppdatert og bedre. 

Ved å bruke 35 av dine 100 valgfri T-We-poeng på Paramount+, får du tilgang til en rekke godbiter for den yngre garde – blant annet disse filmene og seriene.

Gamle helter på nye eventyr

Noe av det mest slående ved Paramount+ er hvor mye ferskvare som allerede har funnet veien inn i arkivet. Her finner vi også gamle firbeinte helter som med ett befinner seg på nye eventyr.  


I «Paw Patrol: Jetmotorer til unnsetning» har hertugen av Flappington stjålet Prinsessens edelsten og bruker den til å løfte Bjeffeburg opp i lufta. Dermed må gjengen utføre sin luftigste redningsaksjon hittil, til lederen Skyes store fortvilelse – hun er nemlig livredd for ørner.

Mer snacks for hundeelskere

En annen sjarmbombe av en familiefilm, som gikk sin seiersgang på norske kinoer i fjor, er «Bølle i trøbbel». Når Bølles matmor går bort og sleipe slektninger ankommer huset for å karre til seg arven, befinner den privilegerte hunden seg med ett på gaten. 

Med en hundefanger i hælene og nye venner og fiender rundt hvert hjørne, må Bølle lære seg å overleve som gatehund. 

Bølle i Trøbbel

Den dataanimerte langfilmen «Sersjant Stubby: En usannsynlig helt» er basert på den sanne historien om bullterrieren Stubby, den amerikanske løshunden tjente ved Vestfronten i 18 måneder under første verdenskrig og slik ble historiens mest dekorerte krigshund.

Om dette høres voldsomt ut, er selve filmen både rørende og vakker.     

Svampebob på sommerleir

Paramount+ byr også eksklusivt på en rekke gode serier, og også her finner du kjente og populære fjes som garantert vil lure frem smilet hos barna. 

«Camp Korall: SvampeBobs underår» er den første spinoff-serien fra SvampeBob-universet. Gjennom seks passe lange episoder tilbringer barnas favorittsvamp og vennene hans sommeren på den villeste leiren i tareskogen – Camp Korall – der de lager bål, fanger ville maneter og bader.

SvampeBob

For de litt eldre barna er «Astronautene» sci-fi-action et herlig alternativ. Her må fem barn som ved en feiltagelse har blitt sendt ut verdensrommet finne veien tilbake til jorden – og løse oppdrag underveis. 

I tillegg er Paramount+ hjemmet til mange andre store og kjente serier, som «Dora og vennene», «Familien Thunderman», «Blaze og Monstermaskinene!», «Paddington på eventyr» og mye, mye mer.

Velg Paramount+ på Mine sider