De beste seriene og programmene på discovery+

Discovery+

Her er noen av de ferskeste og beste nyhetene fra strømmetjenesten, som byr på norsk humor, reality, true crime og dokumentarer.

Er du glad i norsk innhold - serier (særlig komiserier), reality og dokumentarer, bør du vurdere å bruke 50 av dine poeng på discovery+.

Merk at tjenesten du velger tilsvarer discovery+-abonnementet Underholdning, og sport er derfor ikke inkludert.

Discovery+ er tilgjengelig som en app på T-We Boks II, men du kan også bruke den på PC, mobil eller nettbrett via discovery+ appen eller discoveryplus.no. Det er mulig å se discovery+ på inntil tre ulike enheter samtidig.

Les mer om dette her.

Her er noen av de største høydepunktene på discovery+ akkurat nå:

Velg discovery+ på Mine sider

16 ukers helvete

Sjanger: Reality Antall sesonger: 1

Misunnelig på kjendisenes fabelaktig liv? Vel, dra fram din favorittsnack og sett deg godt til rette idet et trivelig assortement av kjente (og veldig svette) fjes kjøres gjennom kverna til en toppidrettsutøver og en ernæringsnerd.

Er dette den beste veien til sunn og varig endring? Om det strides de lærde. Men, om du liker humoristisk lidelsesfjernsyn er dette et fint alternativ til Farmen, Kompani Lauritzen og lignende.

Kjendisene inkluderer Jørn Hoel, Christer Falck og Håvard Lilleheie, mens det blant annet er Martin Sundby Johnsrud som coacher våre småchubby venner med et sadistisk smil om munnen.

Thomas Giertsen: Helt perfekt

Sjanger: Komiserie Antall sesonger: 12 IMDB-rating: 7,4

Etter 12 år og knappe 120 episoder skal Thomas Giertsen avslutte en av de lengstlevende komiseriene i norsk TV-historie.

Blir det trist å ta farvel? Absolutt, men framfor noe annet blir det nok (om serien holder stø kurs) kjempekleint.

Plottpoengene i de første episodene av sesongen inkluderer blant annet en splitter ny spyledo han kjøper av Vegard Harm (Thomas er frelst) og en barista som lager penisfigur av melkeskummet. Dette blir stas!

Voksensmerter

Sjanger: Komi/dokuserie Antall sesonger: To

I andre sesong av sin nysgjerrige ferd inn i voksenlivet tar komiker Maria Stavang for seg alt fra fenomener som 'kulhet' og 'herlighet' til hvordan man kommuniserer 'voksent'.

Med et eksperimentelt forhold til hverdagen og en passe saklig/usaklig tone tar hun seeren med på et lunt skråblikk på små og store ting hun er usikker på.

Ligge

Sjanger: Dramaserie Antall sesonger: En IMDB-rating: 5,8

Endelig er supertalentet Ulrikke Falch tilbake som skuespiller.

I denne svenske serien spiller hun Line, som blir dumpet av kjæresten sin etter fire år. Dette tar hun temmelig hardt, så for å få henne over bruddet dytter bestevenninna Elin henne rett ut på kjøttmarkedet via Tinder.

Målet? Å ligge med én ny dame i uka i to måneder.

Den sjelelige renselsen går muligens sådär, men det gir et ærlig og morsomt portrett av dating og kjærlighet på 2020-tallet.

Relaterte artikler

Se flere artikler