T-We brukertips

Alle favorittprogrammene dine samlet på ett sted

I T-We har vi samlet «Hver gang vi møtes», «71 grader nord» og andre TV-favoritter på samme sted. Velkommen til TV-området!
Bilde av noen som kan dra nytte av TV-området i T-We.

Med T-We får du tilgang til de største og viktigste strømmeappene, slik at du kan se serier og TV-programmer når det passer for deg.

TV-området: Mer enn bare ukesarkiv

Den korteste snarveien til de beste og mest populære programmene, er å trykke på T-We-knappen på fjernkontrollen.

Om du er mest interessert i TV, finner du høydepunkter fra de største kanalene under «TV» i toppmenyen.

I dette TV-området har vi samlet populære programmer innen reality, dokumentarer, livsstilsprogrammer og liknende fra ulike TV-kanaler og strømmetjenester.

Bilde av TV-området, her via twe.no.

Blar du nedover vil du finne de mest populære TV-programmene, som for eksempel «Hver gang vi møtes», «Mesternes mester» eller «Alle mot alle».

Det spiller ingen rolle hvilke kanaler programmene går på, alt er samlet på TV-området. Og er det noe du ikke finner her, så kan du søke på tvers av alle kanalene.

Søkefunksjonen i T-We:

Søkefunksjonen kan brukes til å raskt finne innhold når du vet hva du leter etter, på tvers av alle strømmetjenestene og arkivene i T-We.

Derfor trenger du ikke lenger å fundere på hvor det var du fant den ene serien du skulle se. Lurt, hva?

Les mer her.

Hvor finner jeg TV-programmene fra siste uke?

I TV-området finner du også Ukesarkivet, hvor du lett kan finne TV-programmene som har gått på de fleste kanalene den siste uken.

Det finnes flere måter å gjøre dette på.

Slik finner du programmer i Ukesarkivet
  • Trykk T-We knappen og velg TV i toppmenyen. Bla deg nedover til du finner ukesarkiv-knappen. Velg kanal og åpne programmet du vil se.

  • Om du trykker GUIDE i stedet for, kan du bla deg bakover i tid for å finne det programmet du vil se. Programmer som kan ses etter at de er sendt på TV er merket med en tilbakepil.

  • PS: Knappene over gjelder T-We boks II. På T-We boks I bruker du knappen som heter MENU i stedet for T-We-knappen, og knappen som har et bilde av en TV i stedet for GUIDE-knappen

Alle tilgjengelige episoder på ett sted

Er du i TV-området og ønsker å se noe fra TV 2 eller NRK, vil appene deres åpnes og du sendes videre til programmet du trykket på. Her vil du få tilgang til alle tilgjengelige episoder.

Ønsker du for eksempel å se «Hver gang vi møtes» på TV 2, kan du trykke på programmet og bli sendt videre til episodene i TV 2 sin strømmeapp: TV 2 Play.

Dette kan være alle episodene som er tilgjengelige hittil i sesongen, og til og med episoder som ikke har gått på hovedkanalen ennå.

Når det gjelder TV 2 Play må du ha dette i din TV- og strømmepakke, aktivere kontoen din og logge inn slik at appen vet at du skal ha tilgang. Les mer om dette her.

Når du har logget inn, kan du trykke på episoder i TV-området og bli tatt med direkte til episoden i strømmeappen.

Har du valgt bort TV 2 Play Basis i T-We-abonnementet ditt, har du likevel mulighet til å se TV 2-programmene på TV 2-kanalene og dermed også i Ukesarkivet.