T-We brukertips

Bortreist? Her er syv grunner til å ta med deg T-We-appen!

Med T-We-appen har du alltid tilgang til den beste underholdningen – også når du er på farten eller er på ferie.

Bilde av noen som kan ta med T-We-appen.

TV-underholdningen er ikke lenger bundet til TV-en hjemme i stua. Er du for eksempel bortreist, så kan du fortsatt få med deg alle favorittprogrammene dine i T-We.

Her er syv grunner til at du snarest bør ta turen til App Store eller Google Play.

Last ned appen her

1. Tilgang til T-We på farten

Bilde fra brukergrensesnittet i T-We på en tablet.

Med T-We app får du T-We på mobil, nettbrett og Apple-TV. Da har du tilgang til all underholdning overalt- enten du er på bussen, hytta eller på ferie i utlandet (i EU/EØS). Enklere blir det ikke!

2. App og TV-opplevelse henger sammen

Vi ønsker at T-We skal gi deg en tilnærmet lik brukeropplevelse, enten du ser på boksen, bruker appen eller twe.no. Du kan for eksempel starte et program på boksen og se videre på appen, eller omvendt.

Du kan også opprette en egen profil i appen, og få personlige anbefalinger basert på bruk.

3. Få påminner rett før favorittprogrammet

Bilde av noen som har twe-appen.

TV-underholdningen blir ikke mindre viktig når du er på reise og ferie, men med så mange forskjellige kanaler er det fort gjort å glemme sendinger du egentlig skulle ha fått med deg når du er på farten. 

Med den nye påminner-funksjonen i T-We-appen, slipper du stresse for å få med deg det du ønsker å se. Ved å bruke denne kan du nemlig få varsel på telefonen rett før favorittprogrammet starter. 

Les mer om hvordan du benytter deg av denne funksjonen her. 

4. All sport på et sted

Bilde av Premier League som kan sees på V sport premium.

Følger du med på ulike sportsgrener? Da bør du sjekke ut sportsområdet i T-We.

Ettersom det kan være litt slitsomt å vite hvilke kanaler som sitter på rettighetene til de forskjellige sportsgrenene og ligaene, så har vi nå samlet alt av sport som et eget område i T-We.

Øverst i appen, i samme meny som områdene for TV, Filmer og Serier, finner du nå Sport. Denne tar deg rett til en totaloversikt som for eksempel viser deg pågående kamper i Premier League, NHL og dagens sykkelløp.

5. Du kan trygt overlate appen til barna

Med T-We-appen kan ungene enkelt og trygt kose seg med sine favoritter.

Du bør opprette egne «Kids»-profiler for barna i appen eller på boksen, slik at de får opp innhold tilpasset aldersgrensene du har definert.

Mer om slike profiler her.

6. Den koster ingenting ekstra

Nevnte vi at appen ikke koster noe ekstra? Den er inkludert i abonnementet ditt, og spør du oss er det smart å ta i bruk noe du allerede betaler for.

7. Cast til din favorittenhet

Har du for eksempel en Chromecast koblet til en TV eller en annen form for smartskjerm hjemme, så kan du caste direkte fra T-We-appen og se på favorittinnholdet ditt på disse skjermene.