Bortreist i vinterferien? Her er syv grunner til å ta med deg T-We-appen!

Ungdommer bruker T-We-appen

Med T-We-appen har du alltid tilgang til den beste underholdningen – enten du er på hytta eller på utenlandstur.

TV-underholdningen er ikke lenger bundet til TV-en hjemme i stua. Er du bortreist i vinterferien, så får du fortsatt med deg den nyeste episoden av «The Last of Us» – uansett hvor du tilbringer ferien

Her er syv grunner til at du snarest bør ta turen til App Store eller Google Play.

Last ned appen her

1. Stilig og brukervennlig design

Bilde fra brukergrensesnittet i T-We på en tablet.

Hvis du ikke har brukt appen på en stund vil du legge merke til at den har fått en visuell oppgradering – det er blitt lettere å finne fram, programmene presenteres med flere og større bilder og du har mulighet til å legge serier og filmer til en egen liste slik at du ikke glemmer å se dem senere.

2. App og TV-opplevelse henger sammen

Vi ønsker at T-We skal gi deg en tilnærmet lik brukeropplevelse, enten du ser på boksen, bruker appen eller twe.no. Du kan for eksempel starte et program på boksen og se videre på appen, eller omvendt.

Du kan også opprette en egen profil i appen, og få personlige anbefalinger basert på bruk.

3. Få påminner rett før favorittprogrammet

Bilde av hvordan påminnere fungerer i T-We-appen.

TV-underholdningen er for mange en viktig del av ferieavkoblingen, men med så mye å se på så mange forskjellige kanaler er det fort gjort å glemme sendinger du egentlig skulle ha fått med deg. 

Med den nye påminner-funksjonen i T-We-appen, slipper du stresse for å få med deg det du ønsker å se. Ved å bruke denne kan du nemlig få varsel på telefonen rett før favorittprogrammet starter. 

Les mer om hvordan du benytter deg av denne funksjonen her. 

4. All sport på et sted

Bilde av NHL på V sport.

Gleder du deg til å se sport i ferien? Da bør du sjekke ut sportsområdet i T-We, som er blant de nyeste funksjonene som har blitt lagt til i appen og på boksen. 

Ettersom det kan være litt slitsomt å vite hvilke kanaler som sitter på rettighetene til de forskjellige sportsgrenene og ligaene, så har vi nå samlet alt av sport som et eget område i T-We.

Øverst i appen, i samme meny som områdene for TV, Filmer og Serier, finner du nå Sport. Denne tar deg rett til en totaloversikt som for eksempel viser deg pågående kamper i Premier League, NHL og dagens sykkelløp.

5. Du kan trygt overlate appen til barna

Med T-We-appen kan ungene enkelt og trygt kose seg med sine favoritter.

Du bør opprette egne «Kids»-profiler for barna i appen eller på boksen, slik at de får opp innhold tilpasset aldersgrensene du har definert.

Mer om slike profiler her.

6. Den koster ingenting ekstra

Nevnte vi at appen ikke koster noe ekstra? Den er inkludert i abonnementet ditt, og spør du oss er det smart å ta i bruk noe du allerede betaler for.

7. Du kan ta opp fra appen

Rekker du ikke inn fra skibakken til nyhetene eller favorittprogrammet ditt, og er du blant dem som foretrekker å se TV fra sofakroken framfor på telefon eller laptop?

Sett på opptak gjennom appen, da vel. Finn fram til programmet i TV-guiden og trykk "Ta opp".

Relaterte artikler

Se flere artikler