T-We brukertips

Bruk T-We Boks II uten å koble til veggen

T-We-boksen din er ikke lenger låst til å stå ved antenneuttaket. Nå kan den stå hvor som helst i boligen din, så lenge den har strøm og WiFi! Slik fungerer det.

Bilde som viser hvor du kan plassere med StrømmeTV-modus i T-We.

Er du en av dem som kjenner på at du egentlig ønsker å ommøblere stua, men som ikke kan fordi TV-en må stå der antenneuttaket er? Eller skulle du bare ønske at TV-løsningen din var litt mer flyttbar? 

Da har vi en god nyhet til deg. 

Med den nye StrømmeTV-modusen kan du som har en T-We Boks II sette opp boksen din hvor enn du vil i boligen din – så lenge plasseringen har uttak for strøm og WiFi-dekning. 

Denne modusen sender nemlig TV-signalene trådløst og ikke via vanlig kabling som IPTV eller kabelTV-kabel (også kjent som coaxkabel).

Slik gjør du det

  1. Gå inn på Innstillinger på T-We Boks II

  2. Velg «Installasjon»

  3. Velg «StrømmeTV-modus»

  4. Trykk «Bekreft».

Vips! Nå er T-We-boksen i StrømmeTV-modus!

Verdt å vite

Å sette T-We Boks II i StrømmeTV-modus gjør TV-tittingen din mer fleksibel enn tidligere, men det er noen forskjeller mellom dette og å benytte seg av en antennekablet boks som er verdt å notere seg. 

Bilde fra en leilighet hvor brukeren har aktivert StrømmeTV-modus i T-We.

En forskjell er at opptak av nye programmer ikke vil fungere i StrømmeTV-modus. Du beholder alle de tidligere opptakene du har gjort, men du vil ikke kunne gjøre nye opptak. 

Avhengig av hvor god internettforbindelse du har, vil du kunne oppleve at bildekvaliteten kan være redusert i StrømmeTV-modus. Om du ønsker å forsterke kvaliteten, anbefaler vi å ha boksen så nærmere ruteren som mulig – eller å oppgradere hastigheten din. 

Sliter du med dårlig WiFi-dekning i boligen? Les her for tips og triks for å fikse problemet. 

Noe du også vil kunne merke på er at direktesendinger vil være forsinket med ca. 30 sekunder, fordi det tar lengre tid å overføre signalene via internettforbindelse enn det gjør via en antennekabel. 

Dersom du merker at tjenesten er ustabil, kan du også benytte deg av en vanlig ethernetkabel i stedet for WiFi.

Har du fortsatt T-We Boks I? Oppgrader til Boks II for å få …

  • Tilgang til alle de nye og kommende funksjonene i T-We

  • Kjappere og mindre boks 

  • Støtte for alle apper og strømmetjenester i T-We-tjenesten

  • Støtte for 4K og HDR bildekvalitet

    Les mer her.