Slik sparer du penger ved å samle strømmetjenestene på ett sted

Har du også en mengde strømmetjenester du betaler for, men ikke nødvendigvis bruker så ofte? Her er forslag til hvordan du kan spare penger – samtidig som du har tilgang til den samme gode underholdningen.

Alt på ett sted

Det kan fort bli mange strømmetjenester å holde styr på, når du vil se The Crown på Netflix, samboeren skal se Fargo på HBO Max og så er det jo Alle mot alle på Discovery+ og Oxen på TV2 Play …

Med TV- og strømmetjenesten T-We får du tilgang til alt dette på ett sted. Med T-We har du inkluderte poeng som du kan bruke til å velge det innholdet du vil se og enkelt bytte mellom strømmetjenester.

Se hvor mye du kan spare i året ved å bruke TV-poeng i stedet for å kjøpe tilgang til strømmetjenestene enkeltvis:

TV-innhold
Bare se noe av det fantastiske du har å velge blant med T-We!

Dette kan du spare årlig

Har du T-We, har du 120 TV-poeng du kan bruke på valgfritt innhold. Her er eksempler på hvordan du kan bruke poengene dine.

Strømmetjeneste Netflix Standard Netflix Premium HBO Max og Discovery+ Netflix og TV2 Play Viaplay og Netflix og TV2 Play
Pris strømmetjeneste 109 kr/md. 159 kr/md. 99 og 59 kr/md. 109 og 109 kr/md. 159 og 109 og 109 kr/md.
T-We-poeng 80 poeng 120 poeng 60 og 50 poeng 80 og 20 poeng 90 og 80 og 20 poeng
Pris T-We-poeng Inkludert* Inkludert* Inkludert* Inkludert* 4 poengpakker: 116 kr/md.**
Du sparer 1308 kr/år 1908 kr/år 1896 kr/år 2616 kr/år 3132 kr/år

*Med "Inkludert" menes at du bruker av de 120 TV-poengene som er inkludert i T-We. **Pris for ekstra poengpakke med 20 poeng er kr 29 per måned.

Oversikten er satt opp etter gjeldende abonnementspriser og T-We-poeng per 01.01.24. Endringer kan forekomme. Beregnet besparelse tar ikke høyde for kostnaden ved å ha T-We i seg selv.

7 grunner til hvorfor du bør ha bredbånd, TV- og strømmetjenester samlet hos Telenor

  1. Med T-We kan du velge de strømmetjenestene du selv ønsker. Du får en basispakke med de norske kanalene og 120 poeng til å velge strømmetjenester og kanaler fritt.

  2. Du kan også bytte både strømmetjenester og kanaler når du vil, uten at det koster noe ekstra! Du kan altså se TV2 i kveld og bytte til HBO Max i morgen.

  3. Ikke noe mer krangling om fjernkontrollen. Fordi det er mulig å se på fra TV-boksen, Apple-TV og apper på telefonen, kan flere familiemedlemmer se på forskjellige ting samtidig!

  4. Med bredbånd fra Telenor er du garantert Alltid på Nett. Uhell kan skje og skulle nettet falle ut får inntil fem i familien med Telenor-abonnement en datapakke på 200 GB på mobilen, helt kostnadsfritt slik at dere kan fortsette å bruke nettet og strømme underholdningen dere var i gang med å se på.

  5. Med bredbånd og vår nyeste WiFi Ruter II får du super WiFi-dekning i hele boligen din, med høyere hastigheter, stabil dekning og stor kapasitet. Du kan utvide med WiFi-forsterkere dersom det er behov for det.

  6. Vi garanterer at du blir fornøyd med WiFi-dekningen. Er du ikke fornøyd har du fri tilgang til våre WiFi-eksperter som hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat deg og din bolig – om du likevel ikke blir fornøyd kan du returnere utstyret og få pengene tilbake.

  7. Inkludert i bredbåndsabonnementet får du Nettvern+, et sikkerhetsfilter som varsler om svindelnettsider når du surfer.