Radioplayer, Netflix, Youtube og NRK Nett-TV på boksen

folk-ser-på-t-we

Norges mest brukte videoapper kan du få rett på T-We-boksen din - slik at du kan nyte underholdningen fra sofaen.

I T-We har du tilgang på en mengde strømmetjenester via TV-abonnementet ditt: HBO Max, Paramount+, discovery+ Underholdning, ViaPlay og Nordisk Film+ for å nevne noen.

På toppen av dette finner du også tre av Norges mest brukte apper for serier, filmer og annet videoinnhold: Netflix, NRK-TV (og NRK Super) og Youtube. Netflix krever eget abonnement for å bruke, mens de tre andre tjenestene er kostnadsfrie.

Ved å ha disse appene integrert i T-We-boksen kan du se programmer, serier og filmer fra disse rett på TV-en, uten å måtte koble til PC eller andre enheter.

Slik fungerer det:

Netflix

Hver eneste uke kommer det nye serier, filmer og dokumentarer fra Netflix - både påkostede egenproduksjoner og innkjøpt materiale.

Disse fortjener å bli sett på stor skjerm, og med Netflix-appen er dette enklere enn noensinne.

Å bruke Netflix-appen forutsetter altså at du abonnerer på tjenesten fra før, og du bruker da samme brukernavn og passord som ellers.

Har du ikke abonnement enda? Nå kan du også bestille Netflix direkte på T-We boksen eller på Mine sider og betale gjennom din Telenor-faktura.

Lær mer om Netflix på faktura her

YouTube

YouTube-appen er nok godt kjent for de fleste. Her finner du trolig det som er verdens største åpne arkiv av videoinnhold - fra profesjonelle serier til oppskrifter og musikkvideoer, til video av mennesker som åpner leketøy.

I Youtube-appen på T-We-boksen din kan du logge inn og få anbefalinger basert på din egen YouTube-profil.

Du kan også koble sammen Youtube-appen på telefonen eller nettbrettet med T-We-boksen, og sende videoene direkte til TV-en på den måten.

NRK TV og NRK Super

I NRK-appen kan du se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Her finner du hele sesonger av fantastiske serier, et rikholdig arkiv - og episoden av helgefavoritten du kanskje gikk glipp av.

NRK Super-appen for barna er også et must for alle som er opptatt av at også de minste skal få kvalitetsunderholdning.

Radioplayer Norge

Nå får du også Radioplayer som en egen app på T-We boksen. Her finner du over 100 norske radiokanaler samlet på et sted. Les mer her

God fornøyelse!

Relaterte artikler

Se flere artikler