T-We brukertips

Radioplayer: Ny norsk radiotjeneste på T-We-boksen

Med Radioplayer kan du kose seg med hundrevis av norske kanaler og podcaster i én tjeneste på T-We-boksen. Slik blir det enkelt for deg å finne dine favoritter. 

Radioplayer

Mange har T-We-boksen koblet til et godt lydanlegg – enten det er til stereoanlegget i stua eller en lydplanke. 

Derfor er det også praktisk for mange å bruke dekoderen som radio, noe stadig flere oppdager.

Nå blir det imidlertid enda enklere å finne flere radiokanaler i T-We. Vi har nemlig lansert tjenesten Radioplayer, som samler det beste norske radioinnholdet på ett sted.

Kanaler for alle

Radioplayer lar deg søke opp og høre flere enn 110 radiokanaler, fra helt små lokalradioer til store riksdekkende kanaler som NRK-kanalene, kanalene fra P4-gruppen og Bauer Media. 

I tillegg er det flere av disse som legger ut sine programmer som podcasts i Radioplayer. I skrivende stund ligger det ute drøyt 300 podcastserier fra norske kringkastere.

Radioplayer

Når du starter opp tjenesten for første gang, får du anledning til å søke opp kanalene og programmene du vet du liker og legge dem til blant dine favoritter. 

Når du hører på kanalen direkte, får du opp informasjon om programmet eller sangen som spilles akkurat nå. 

Du kan også bla i kanalene alfabetisk, og det anbefales virkelig – her finner du nemlig kanaler for de fleste interesser og nisjer.

Slik finner du tjenesten

Radioplayer er helt kostnadsfri å bruke, og du finner den ved å trykke på T-We-knappen og bla deg fram til strømmetjenestene i toppmenyen. 

Den er tilgjengelig for T-We Boks I (5743) og T-We Boks II (3770).

Radioplayer

Du kan også sjekke ut Radioplayers nettsider for å lese mer om kanalene de har. 

Radioplayer

Liker du appen, kan du også laste den ned for Android eller iOS. 

God fornøyelse.