Få siste nytt om telefonsvindel i Se Hvem-appen

Ønsker du å være oppdatert på de siste svindeltrendene? Nå gir vi deg gode tips og råd, samt siste nytt om telefonsvindel i Se Hvem-appen.

Ung mann som ser på mobil

Svindelvarsel i Se Hvem har blitt en viktig funksjon for mange – da den varsler om svindelanrop, og kan gi deg en økt følelse av trygghet når det ringer fra ukjente nummer. Nå har Se Hvem blitt enda bedre, og appen vil også varsle deg om større svindelbølger – samt gi gode tips og råd som gjør deg bedre rustet mot ulike former for telefonsvindel.

Dette kan du nå finne i Se Hvem:

1. Varsler

Når du ser varseltrekanten er dette et tegn på at Telenor har oppdaget en større svindelbølge som vi synes det er viktig at du kjenner til.

Eksempler på hva du kan forvente:

  • Raskt varsel når Telenor oppdager store svindelbølger

  • Ekstra pushmelding som gjør deg oppmerksom på dette

  • God informasjon inne i appen slik at du enkelt forstår hva du bør passe på

  • Varsel om større svindeltrender

  • Oppdaterte lister over de mest brukte landskodene i telefonsvindel

2. Nyttige tips og råd  mot telefonsvindel

Hvis det er et informasjonssymbol som vises i appen, vil du motta aktuelle tips og råd som vi tror er nyttige for deg. Her snakker vi enkle tips og triks, samt mer generelle råd om sikkerhet – og informasjon du bør være klar over for å unngå svindel.

Eksempler på hva du kan forvente:

  • Tips om hvordan du bruker appen mest effektivt

  • Informasjon om oppdatering av appen

Dette er Se Hvem

3. Informasjon fra Telenor

Hvis du ser Telenor-symbolet så indikerer dette nyttig informasjon fra Telenor til deg som Se Hvem-bruker. Det kan være informasjon om hvordan du får mest mulig ut av Se Hvem-appen – eller generell informasjon fra Telenor.

Eksempler på hva du kan forvente:

  • Informasjon om oppdatering av appen

  • Artikler som forklarer aktuelle svindelmetoder

  • Annen informasjon om sikkerhet

Hvordan fungerer det?

For å få disse varslene må du først ha lastet ned Se Hvem-appen. Det nye varslingssenteret i Se Hvem er en eksklusiv funksjon for Telenor-kunder med privat mobilabonnement, samt deg som betaler for premium-versjonen av appen. Du må ha siste versjon av appen for at varslingssenteret skal fungere – og vi anbefaler derfor at du oppdaterer Se Hvem hvis du ikke har gjort det allerede.

For å se om du har nye varsler, er det bare å ta en titt nederst til venstre i appen. Der finner du en bjelle som varsler deg om det er noe nytt, hvis du ikke ser et varsel her – er du helt oppdatert på siste nytt!

Skjermbilde av varslingssenteret
Skjermbilde av varslinger i Se Hvem

Ikke glem svindelvarsel