Dette er Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung sparker i gang 2022 med en ny publikumsfavoritt. Galaxy S21 FE 5G er en kompromissløs toppmodell til en rimeligere pris.

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Det nye året er bare såvidt kommet i gang, men allerede har vi en ny mobilgodbit å glede oss over. Samsung Galaxy S21-serien var et av de beste mobilkjøpene du kunne gjøre i 2021, og nå lanserer selskapet en «lettversjon»: Samsung Galaxy S21 FE 5G.

«FE» står for Fan Edition og det med god grunn: den nye mobilen kommer med de viktigste og mest populære funksjonene fra toppserien – med en hyggelig prislapp. Galaxy S21 FE klemmer inn kraft, moderne skjermteknologi, avansert kunstig intelligens og et stort batteri i en slank og lekker innpakning.

Spesielt gledelig er det at det skarpe trippelkameraet er med fra fjorårets toppmodeller.

Kjøp Samsung Galaxy S21 FE 5G

Superkamera med smarte AI-funksjoner

Kamerahuset på Samsung Galaxy S21 FE 5G

Superkamera med smarte AI-funksjoner

Flaggskipet Samsung Galaxy S21 Ultra 5G imponerte oss med det desidert beste kameraet selskapet har levert noensinne. Også FE-versjonen har svært mye å tilby både amatørfotografer og profesjonelle.

Mobilen er utstyrt med et skarpt trippelkamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele med inntil 30x zoom. Selfiekameraet har en oppløsning på hele 32 MP og egner seg svært godt til alt fra videosamtaler, møter og selfier – særlig med alle effektene som er tilgjengelig i Portrettmodus.

Det vi gleder oss aller mest til å teste ut er alle de oppdaterte AI-kamerafunksjonene. Du kan for eksempel fjerne uønskede elementer i et bilde med Object Eraser og sprite opp gamle fotografier med AI Photo Remaster – i tillegg til en rekke andre smarte redigeringsfunksjoner. 

Lynrask og lysvennlig skjerm

Skjermen på Samsung Galaxy S21 FE 5G

En av de viktigste teknologiutviklingene vi har sett på mobilfronten den siste tiden, er at stadig flere mobiler har raskere skjermoppdatering enn tidligere.

Samsung har vært i front på dette området, og derfor er det kanskje ikke overraskende at Galaxy S21 FE kommer med en lyssterk 120 Hz-skjerm.

Raskere oppdateringsfrekvens er virkelig merkbart når du gamer – med umiddelbar respons på hvert eneste trykk og sveip. Men faktisk er det vel så viktig for den «vanlige» mobilbruken din: All scrolling føles nemlig sømløst og silkemykt.

Galaxy S21 FE-skjermen er dessuten dynamisk og justerer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør for å forlenge batteritiden.

Skjermen tilpasser seg også automatisk for å begrense hvor mye blått lys den gir fra seg, og du kan i tillegg skru på et blålysfilter for enda bedre effekt. 

Når det gjelder størrelse, legger den nye mobilen seg mellom Galaxy S21 og S21+ med en skjermstørrelse på 6,4 tommer. 

Kommer med Samsungs raskeste chip

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Et annet område der kunstig intelligens kommer til sin rett er når det gjelder å utnytte det kraftige batteriet. Mobilen optimaliserer nemlig batteribruken etter hva du gjør til enhver tid.

Det gjør at du kan bruke den hele dagen, uten å måtte stresse over batteriprosenten.

Den raske og kraftige Snapdragon 888-prosessoren er hjernen bak det hele. Dette er hittil Samsungs kraftigste chip og er selve hjernen bak alle de avanserte funksjonene og den raske, sømløse og effektive opplevelsen.

Samsung Galaxy S21 FE har det samme flotte utforminge som de andre mobilene i S21-serien. Det betyr at hovedkameraet er integrert i designen, og skjermen strekker seg fra kant til kant med et lite hull til selfiekameraet. Den er også veldig slank – mobilen er kun 7,9 mm tynn! Mobilen kommer i fire matte, elegante farger: sort, hvit, olivengrønn og lavendel.

Og som om navnet tilsier: Samsung Galaxy S21 FE 5G er klar til bruk på det nye mobilnettet – slik at du kan dra full nytte av ultraraske hastigheter når du er i et område med 5G-dekning.

Kjøp Samsung Galaxy S21 FE 5G