Internett

Slik får du stabilt og godt internett på hytta

Her er tre muligheter for deg som vil kombinere hyttekos med godt nett.

Bilde av hytte

I langhelger og ferier flokker vi nordmenn til hytta, kanskje oftere nå enn før. Og når hytta brukes hyppigere, melder også de digitale behovene seg.

For det går vel egentlig an å se en episode av favorittserien eller den viktige fotballkampen fra hytteterrassen? Eller å snike seg bort for et viktig jobbmøte?

Heldigvis finnes det flere muligheter om du ønsker deg godt og stabilt nett - enten du befinner deg inne på hytta eller er ute på tur.

Her er noen av løsningene du kan velge mellom:

1. Trådløst Bredbånd på hytta

Antenne

Hender det at du har hyttekontor eller ønsker å strømme serier og kampene til favorittlaget?

Trådløst Bredbånd er løsningen for deg som bruker hytta mye. Her får du et raskt og stabilt nett med ubegrenset data, og du trenger ikke å grave noen kabler gjennom hytteeiendommen.

Med Trådløst Bredbånd får du en utendørs antenne som monteres av Telenors installatør, og en WiFi-ruter som gir svært god innendørsdekning.

Antennen sørger for både maksimal hastighet og stabilitet på bredbåndssignalene, og gir deg samme opplevelse som om du brukte internett hjemme.

Med Trådløst Bredbånd kan du ha hyttekontor, strømme TV-serier og spille - helt bekymringsfritt.

Få internett på hytta

2. Fast ruter på hytta

Vanlig ruter

Istedenfor Trådløst Bredbånd, er det fullt mulig å bruke det eksisterende mobilabonnementet ditt i kombinasjon med en fast ruter.

Har du for eksempel mobilabonnementet Next, får du ubegrenset data hver måned og dermed full frihet til å laste ned og strømme som du vil.

Den mobile bredbåndsruteren Huawei støtter 4G+, med opptil 64 tilkoblede enheter og tilkobling til utendørsantenner. Ruteren benytter automatisk det raskeste tilgjengelige mobilnettet der du er, og er ferdig konfigurert for mobilt bredbånd fra Telenor.

Du kan også utstyre bredbåndsruteren med Data-SIM, og dele mobildata fra abonnementet ditt. 

Med andre ord får du både i pose og sekk med en Huawei B818 ruter 4G+.

Bestill ruter

3. Praktisk miniruter

Miniruter

Er du mye på tur, og ønsker å ha nett tilgjengelig hvor enn du er? Da er miniruteren perfekt for deg.

Som navnet tilsier, er dette en liten ruter som er enkel å pakke med seg, uansett om du skal på dagsutflukt eller en lengre ferietur.

Og når du etter hvert skal til utlandet igjen, er miniruteren et fint reisefølge. Mobilabonnementene til Telenor inkluderer nemlig fri bruk i EU/EØS, slik at du surfer akkurat som hjemme – uten ekstra kostnader.

Data-SIM passer perfekt til en miniruter. Med Data-SIM kan du dele mobildataen fra mobilabonnementet ditt med opptil 10 enheter uten problem.

Bestill miniruter

For øvrig er det også fullt mulig å dele data du har i ditt mobilabonnement med dem du er på hytta sammen med.

Les mer om det i denne saken.