Hva er Trådløst Bredbånd?

ruter fra telenor

Se TV, hør på musikk og kos deg med spill. Med Trådløst Bredbånd kommer du enkelt på nett, både hjemme og på hytta, og du slipper å bekymre deg for databruk. 

At vi tar i bruk hele det langstrakte landet vårt, er noe av det som gjør det så fint å bo i Norge. Ikke alle ønsker å bo i by, og for mange har det en verdi å bo litt utenfor allfarvei. 

Men alle trenger tilgang på internett, og akkurat nå er et pålitelig nettverk viktigere enn noensinne. 

Derfor tilbyr vi nå Trådløst Bredbånd i en ny og enda bedre versjon, som du kan installere både hjemme og på hytta.

Nytt er det også at løsningen nå kommer med støtte for Alltid WiFi, som garanterer at du vil bli fornøyd med internettdekningen i hele huset ditt. I tillegg støtter utstyret både internett via 4G og 5G-nettet, slik at du enkelt kan oppgradere avhengig av hvilken teknologi som er tilgjengelig der du bor, og hvilket hastighets-behov du har.

Les mer og bestill Trådløst Bredbånd

Strøm ubekymret over Norges beste mobilnett*

I en tid med mye hjemmekontor og der stadig mer underholdning konsumeres over nett, er datamengde blitt stadig viktigere. 

Med Trådløst Bredbånd er det ubegrenset data inkludert hver måned. Du trenger derfor ikke tenke på å at du må forholde deg til en kvote - her er det bare å strømme i vei.

Telenor kan også skilte med å nok en gang bli kåret til Norges beste mobilnett*.

*Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q3–Q4 2023. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

Raskt og stabilt internett uten å grave

Trådløst Bredbånd er et produkt som gir deg bredbånd over mobilnettet – motsetning til bredbånd levert over fiber eller coax, som krever at huset eller hytta di er tilknyttet Telenor sine nett ved hjelp av en kabel.

Med Trådløst Bredbånd får du god kapasitet. Du kan selv velge mellom hastigheter i abonnementet ditt etter hva du har behov for, som blir levert over både 4G og 5G-nettet avhengig av hva som er tilgjengelig hos deg. 

Tjenesten krever installasjon av en liten utendørs antenne, for å sikre at kapasitet og stabilitet blir optimal. Selve installeringen står Telenors montører for, og tjenesten krever ingen graving. 

– Dette er en investering for fremtiden. 5G-nettet er fantastisk, og vi kan levere enda bedre kapasitet til Trådløst Bredbånd nå som 5G-nettet begynner å bli svært godt utbygd over hele landet, forklarer Åsa Lunde, Head of Market and Brand i Telenor.

Les også: Få suveren dekning med Alltid WiFi - inkludert fornøydhetsgaranti

Relaterte artikler