Internett

Bredbåndstips som redder sommeren

Stabilt bredbånd har aldri vært viktigere. Med internett fra Telenor kan vi drømme oss bort til eksotiske strøk og være sosial på nye måter i sommer. 

Ung kvinne som surfer på iPad

I år blir det hjemmesommer for mange av oss. Utenlandsturer er byttet ut med hengekøyer, kos på terrassen og lange sommerkvelder med de nærmeste. 

Men idyllen blir fort til stress og mas om teknologien ikke spiller på lag, og bredbåndet faller ut.

Med Telenor får du en svært stabil løsning og hastigheter opp til 500 Mbps. Skulle en feil likevel oppstå, vil du ikke være lenge uten internett.

Takket være Alltid På Nett-garanti vil inntil fem personer i husstanden med mobilabonnement fra Telenor få romslige datapakker, hvis det oppstår en feil vi ikke klarer å rette umiddelbart. Slik kan dere igjen spille, strømme TV-serier og høre på musikk. 

Her er fem avslappende og sosiale internett-aktiviteter som forhåpentlig kan gjøre sommeren enda mer minneverdig: 

Mer om Alltid På Nett-garanti

1. Reis til en tropisk øy i «Animal Crossing»

I Nintendos nydelige spill blir du tildelt en øde øy som du kan tilpasse akkurat slik du vil til den minste detalj. Lengter du etter en ferie med solsenger på stranden til deg og vennene dine? En campingplass med telt og bål i fjellene? Eller vil du kanskje arrangere bursdagsfest i sommernatten? 

Ta på deg byggehatten og realiser drømmene dine! Her er det nemlig kun fantasien som setter grenser.

I tillegg til dine medbeboere - en gjeng supersøte dyr med hobbyer og personlighet i bøtter og spann - kan Nintendoen kobles til nett slik at du kan invitere vennene dine på besøk til ferieparadiset ditt for avslappende sosialisering.

2. Samarbeid om sommermusikken

Hva om soundtracket til sommerkvelden bestemmes av hele vennegjengen, og ikke bare hun som sitter med telefonen?

I mai lanserte Spotify en ny «group session»-funksjon, som lar deg og vennene dine samarbeide om å bygge den ultimate spillelisten for kvelden – i sanntid. Alle i gruppen kan også beslutte å bytte sang, eller høre på favoritten én gang til.  

Alt du trenger å gjøre er å få venner med Spotify Premium-konto til å scanne en kode tilknyttet din konto, så er dere i gang. 

3. Kos dere med familievennlige spill

Alltid på nett

Tre av fire barn bruker to timer eller mer på spill daglig, og mange bruker spill som er gratis å laste ned - men som derfor fylles av reklame eller stadige oppfordringer om kjøp inne i spillet. 

Derfor har Telenor og teknologiselskapet Azerion nå lansert en ny spillportal med flere hundre familievennlige spill for mobil og nettbrett. Appen koster 79 kroner i måneden, og sikrer opptil fem personer i husstanden tilgang til nærmere 300 spill.

Disse er kvalitetssikret av Telenor, og gir morsom, trygg og garantert virusfri underholdning.

Alltid På Nett-garanti
  • Alltid På Nett-garanti gjelder for alle med bredbånd fra Telenor. 

  • Opplever dere en feil som ikke Kundeservice umiddelbart kan hjelpe med, får du og alle i familien en datapakke. 

  • Datapakken gis dere i huset som har et mobilabonnement fra Telenor. 

  • På grunn av korona-situasjonen og økt bruk av bredbånd hjemme, dobler vi i en periode nå datapakken som er inkludert i Alltid På Nett-garantien til 30 GB.

4. Drøm deg bort med deilige serier

Om ikke vi fysisk skal krysse landegrenser i sommer, er det ingen grunn til ikke å la TV-seriene ta deg på en skikkelig rundtur. 

Irske «Normal People» på NRK TV for eksempel, er en nydelig og drømmende romantisk serie som tar seerne med til Irland, Italia og Sverige. «Killing Eve» på HBO Nordic er på sin side en rålekker thriller fra blant annet London og Paris, mens reiseprogrammet «Street Food» på Netflix tar deg med til ni ulike østasiastiske byer. 

Nam!

5. Lag din egen Youtube-kanal

Mye tid til overs? Kanskje dette er sommeren der du skal realisere drømmen om en egen Youtube-kanal. 

Finn din nisje, om det så er matlaging, humorvideoer, sketsjer eller musikalske bidrag og begynn opptaket. Så kan det være at det er du som blir den neste Makeupmalin eller PelleK! 

Flere tips finner du her

God sommer!