Pressemeldinger

Sikkerhet og fri bruk er kjernen i Telenors nye mobilabonnement

(Fornebu, 29. mars 2023) Telenor lanserer nye mobilabonnement med fokus på fri bruk og sikkerhet. Samtidig får kundene flere inkluderte fordeler.

(Fornebu, 29. mars 2023) Telenor lanserer nye mobilabonnement med fokus på fri bruk og sikkerhet. Samtidig får kundene flere inkluderte fordeler.

- Våre kunders mobilbehov endrer seg hele tiden, og nå tar vi grep for å levere enda bedre på det de etterspør. Fremover skal flere få nyte godt av ubegrenset data samtidig som de får markedets tryggeste abonnement, sier leder for Privatmarked i Telenor, Ric Brown.

Telenors nye mobilabonnement tar utgangspunkt i at dagens mobilmarked preges av svært mange forskjellige abonnementstyper, ulike datapakker, hastigheter og kampanjer, noe som er forvirrende for mange kunder.

Fri bruk for flere

- Vi ser at mange kunder ikke har formening om hvor mye data de har behov for, eller hvilken hastighet de trenger. For å gjøre det enklere for alle, behøver kundene våre bare å vite om de bruker mobilen lite, litt mer eller mye, sier Ric Brown, leder for Privatmarked i Telenor.

I tillegg bygger Telenor enda bedre sikkerhet inn i samtlige abonnement. I en ny undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Telenor, oppgir 86 prosent av de spurte at de har blitt utsatt for datakriminalitet. Nesten 60 prosent svarer at de synes det er vanskelig å beskytte egne data. Undersøkelsen viser også at så mange som 9 av 10 er redde for å miste bankdetaljer eller annen info som kriminelle kan bruke til ID-tyveri.

- Våre kunder etterspør sikkerhetstjenester som kan hjelpe dem å beskytte deres digitale liv. Dette har vi tatt konsekvensen av idet vi introduserer flere og sterkere sikkerhetstjenester, sier Brown.

Introduserer Orden og Nettvern+

Med de nye sikkerhetstjenestene Orden og Nettvern+ tilbyr Telenor de tryggeste abonnementene i markedet. Samtidig er Telenor-fordelene Se Hvem, Nettslett, Min Sky og Nettvern fortsatt inkludert i alle mobilabonnement fra Telenor. 

- Orden er en helt ny tjeneste vi ser folk flest har stort behov for. Mange har nok fortsatt roteskuffer hjemme med en lapp med passord, pinkoder, fødselsattester, legeerklæringer og annen viktig informasjon. Stadig flere oppbevarer også slik informasjon på usikrede digitale løsninger. Nå kan alt dette samles enkelt og trygt i skyen via en ny mobilapp, sier Ric Brown.

Telenor påpeker at stadig flere lagrer sensitiv og viktig informasjon ubeskyttet på kamerarullen eller i notatappen på telefonen. De gangene vi har behov for å dele denne type informasjon med for eksempel nær familie, gjør vi det gjerne over mail eller meldingsapper, hvor det er ingen eller liten grad av sikkerhet. Dermed har vi heller ikke kontroll på hvem som har tilgang til informasjonen.

- Med Orden kan du trygt lagre denne informasjonen, og samtidig dele den med de som måtte trenge den. De som skal ha tilgang til informasjonen, må identifisere seg med BankID for å kunne se den. Så du kan være helt trygg på hvem du deler med, sier Brown.


Norge attraktivt for svindlere

Nettvern er allerede en tjeneste hos Telenor, som hjelper deg med å oppdage svindellenker og potensielt annet farlig innhold. Denne tjenesten utvides nå med den enda sikrere løsningen Nettvern+.

- Norge er et attraktivt land for svindlere. Telenors undersøkelse viser at nordmenn har mottatt opptil 65 prosent flere svindelanrop enn våre naboer i Norden. Svindelforsøkene blir også vanskeligere og vanskeligere å avdekke. I noen tilfeller må du være ekspert på området for å klare å avsløre svindelforsøk. Nettvern+ er et ekstra lag med sikkerhet som vil stoppe deg fra å trykke på skadelige lenker, sier Brown.

I tillegg til de nye sikkerhetstjenestene, innfører Telenor aldersrabatt og familierabatt på de nye abonnementene.

- Med aldersrabatt får alle under 30 år en god pris på de nye abonnementene, og hele familien kan nyte ubegrenset data til en redusert pris med familierabatt. I tillegg vanker det en ekstra god rabatt og ekstra trygge abonnement for de under 13 år, avslutter Ric Brown.

Les mer om de nye abonnementene her: https://www.telenor.no/mobilabonnement/

Foto: Ric Brown, Leder for Privatmarked i Telenor Norge

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, anders.krokan@telenor.no eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse