Pressemeldinger

På to hjul med 4G

Når Arctic Race of Norway 2016 ruller i gang torsdag 11. august er det med god 4G-dekning langs hele løypa.

(Fornebu, 10. august 2016) Når Arctic Race of Norway 2016 ruller i gang torsdag 11. august er det med god 4G-dekning langs hele løypa.

God mobildekning er avgjørende for at et internasjonalt sykkelritt skal gjennomføres som ønskelig. Både presse, publikum, støtteapparat for rytterne og ikke minst arrangøren forventer dette.

Arctic-Race-of-Norway (ARN) og Telenor signerte i mai en treårig avtale om en massiv oppgradering av det digitale nettet langs traseen av årets ritt. Utvidet 4G betyr ikke minst nye muligheter for direkte TV-dekning av sykkelrittet.

– Telenor oppgraderer 24 basestasjoner, og investerer i underkant av 12 millioner kroner på utvidet 4G-nett i og rundt årets Arctic Race trasé. Til sammenlikning lå oppgraderingene på rundt tre millioner kroner, så årets oppgradering er betydelig for regionen. Avtalen med Arctic Race er en viktig del av vår nasjonale omlegging fra 2G til 4G, forteller dekningsdirektør i Telenor, Bjørn Amundsen.

Artic Race starter i Fauske torsdag 11. august, og ender opp i Bodø søndag 14. august. Da har rytterne syklet fire etapper blant annet innom Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Korgfjellet og Polarsirkelen.

Tekst til bilde:
Sponsorsjef Petter Svendsen (t.v) og dekningsdirektør Bjørn Amundsen (i midten) i Telenor signerte i mai en tre års kontrakt med Arctic Race og daglig leder Knut-Eirik Dybdal.

For ytterligere informasjon:
Bjørn Amundsen, dekningsdirektør Telenor, telefon: 900 21 000, epost: bjorn.amundsen@telenor.com