Pressemeldinger

Over 100.000 har kontroll på familiehverdagen

For de fleste barnefamilier består hverdagen av høyt tempo og mange aktiviteter. Når jobb, middag, skoleaktiviteter og henting og kjøring til fotballkamper skal planlegges er det lett å miste oversikten. Med Min Familie er Telenor på god vei til å forenkle hverdagen til folk flest, og nå vil flere virksomheter være med.
Med Min Familie er Telenor på god vei til å forenkle hverdagen til folk flest, og nå vil flere virksomheter være med.

(Fornebu, 11. desember 2018) For de fleste barnefamilier består hverdagen av høyt tempo og mange aktiviteter. Når jobb, middag, skoleaktiviteter og henting og kjøring til fotballkamper skal planlegges er det lett å miste oversikten. Med Min Familie er Telenor på god vei til å forenkle hverdagen til folk flest, og nå vil flere virksomheter være med.

Min Familie er et fellesprosjekt i Telenor med ett mål for øye – å forenkle familiehverdagen. Lanseringen har vært forsiktig, men over 100.000 personer har allerede begynt å bruke tjenesten.

– Som far selv vet jeg at det er mye som skal koordineres i familiehverdagen, og iblant kan stress og kaos ta overhånd. Telenor ønsker å gjøre hverdagen enklere for kundene. Derfor har vi lansert et verktøy som gjør familiehverdagen lett å holde styr på, sier Bjørn Ivar Moen, konstituert leder for Telenor Norge.

Flere tjenester fra flere aktører

I Min Familie er det en rekke funksjoner. Ved å samarbeide med Norges Fotballforbund, MatPrat, Mat på Bordet og Posten, tilbyr appen tilgang og oversikt over alt fra barnas neste fotballkamp, middagsoppskrifter og kjøp av digitale frimerker, til handlelister, kalender- og bildedeling og såkalt geofencing [1]. 

–Tenk deg at du får opp tid og sted til ditt barns neste fotballkamp og at dette automatisk synkroniseres i en kalender som du deler med partneren din. Samtidig kan du dele handlelister, middagsoppskrifter, passord og bilder på ett og samme sted. Det gjør hverdagen enklere, sier Moen.

Min Familie forenkler hverdagen til folk flest, og nå vil flere virksomheter være med, forteller Bjørn Ivar Moen, konstituert leder for Telenor Norge. (Foto: Martin Fjellanger).

I tillegg til disse funksjonene kobles nå en rekke andre tjenester fra Telenor inn i Min Familie, deriblant Min Sky, Mitt Telenor og Sikker ID. Dermed organiserer Min Familie en mengde tjenester i én plattform og gjør det hele mer oversiktlig og lettere tilgjengelig.

– Det som er unikt med Min Familie er at flere store norske aktører samarbeider om å tilby en helhetlig tjeneste. Dermed får familiemedlemmene tilgang til ulike tjenester fra forskjellige aktører på ett og samme sted. I dag har vi fire samarbeidspartnere, men dette er bare begynnelsen, sier Moen.

Skyter fart

Min Familie ble lansert sommeren 2017 og har på kort tid blitt svært populær. I løpet av ett år har appen fått over 100.000 registrerte brukere og i løpet av kun de siste tre månedene har antall aktive brukere doblet seg. I gjennomsnitt har Min Familie nå en månedlig brukervekst på 20 prosent.

Samtidig viser flere norske virksomheter interesse for Min Familie. Årsaken kan være at flere norske virksomheter har en bevisst digitaliseringsprofil, og at flere ser at her må norske virksomheter samarbeide.

– Jeg tror at vårt konkurransefortrinn er at vi kjenner både de norske forbrukerne og det norske markedet godt. Når flere norske virksomheter ønsker å bli en del av Min Familie, betyr det at flere forstår verdien av produktet. Dette er en god start og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Moen.

 

[1] Geofencing innebærer at man "gjerder inn" et geografisk område i soner. Sonen definerer du selv, og kan eksempelvis være et skoleområde, ditt eget nabolag eller hjemmet. Dersom du eksempelvis åpner for denne funksjonen på mobiltelefonen til barnet ditt, vil du få et varsel når barnet går ut eller inn av sonen.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse