Pressemeldinger

Ny leder for Telenors mobildivisjon

Ric Brown tar over som leder for Telenors mobildivisjon. Brown tar over stillingen etter Bjørn Ivar Moen, som de siste syv månedene har vært fungerende leder for Telenor Norge.
Rick Brown er den nye sjefen for Telenors mobildivisjon. Foto: Martin Fjellanger

(Fornebu, 3. april 2019) Ric Brown tar over som leder for Telenors mobildivisjon. Brown tar over stillingen etter Bjørn Ivar Moen, som de siste syv månedene har vært fungerende leder for Telenor Norge.

– Jeg er svært takknemlig for tilliten ledelsen viser meg og jeg gleder meg til å fortsette å utvikle nye tjenester og produkter som skaper gode mobilopplevelser for våre kunder. Mobilmarkedet er i stadig endring og Telenor skal fortsette å skape, utvikle og utforske nye muligheter i tiden som kommer, sier Brown.

Mobildivisjonen i Telenor har ansvar for produktutvikling, markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore. Divisjonen rommer nærmere 950 medarbeidere og har i tillegg ansvaret for kundeservice. Ric Brown går fra stillingen som ansvarlig for merkevareutviklingen av Telenor.

– Brown har sterk forretningsforståelse, stor pådriverkraft og kjenner alle sider av mobilmarkedet svært godt. Det gleder meg at han har takket ja til å lede vår mobilsatsning i bransjens kanskje mest fascinerende periode. Vi står foran introduksjonen av neste generasjons mobilnett og i mobildivisjonen dirrer det av innovasjonskraft for tiden, så her er det bare for kundene å glede seg, sier Petter-Børre Furberg, Norgessjef i Telenor.

Nye muligheter

Browns forgjenger, Bjørn Ivar Moen, har de siste sju månedene vært midlertidig leder for Telenor Norge. Etter nærmere 20 år i Telenor Norge forlater han nå den norske delen av virksomheten.

– Det har vært en fantastisk reise igjennom nesten 20 år, og det har vært veldig gøy å lede skuta den siste tiden. I Telenor har jeg fått være med på viktig samfunnsutvikling sammen med gode kunder, sterke partnere og dyktige kolleger. Nå ser jeg frem til nye muligheter, og jeg er i god dialog med Telenor om dette, sier Moen.

Moen har vært ansatt i Telenor siden 2000 og har vært divisjonsdirektør både for Product and Business Development og for Distribution i Telenor Norge. Han har også vært leder for kundeservice mot bedriftsmarkedet i Norge, Telenors fastnettvirksomhet i Sverige og Telenors satsing mot SMB-markedet i Norge.

– Bjørn Ivar er en fremragende Telenor-ambassadør og har gjort en fabelaktig jobb med å utvikle mobilområdet i Telenor. Han har styrt Telenor Norge støtt de siste månedene, noe jeg er imponert og takknemlig for, sier Furberg, som fra 1. april har begynt i jobben som permanent Norgessjef.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, Kommunikasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse