Pressemeldinger

Sikrer god mobildekning til NRK Sommertoget

I kveld starter NRK Sommertoget, som skal sende tv og reiseradio med profiler som Jenny Skavlan, Hans Olav Brenner og Haddy N’Jie i hele sommer. Toget går gjennom 17 fylker til 40 stasjoner over åtter uker, og Telenor har bygget kapasitet for å sikre god mobilopplevelse alle stedene.
Alt-tekst

(Fornebu 27. juni 2017) I kveld starter NRK Sommertoget, som skal sende tv og reiseradio med profiler som Jenny Skavlan, Hans Olav Brenner og Haddy N’Jie i hele sommer. Toget går gjennom 17 fylker til 40 stasjoner over åtter uker, og Telenor har bygget kapasitet for å sikre god mobilopplevelse alle stedene.

Sommerens storsatsing på NRK fjernsyn og radio krever gode mobilforhold langs hele ruten. Telenor har det siste året gjennomført en storstilt oppgradering av mobilnettet til 4G, og kan love god kapasitet.

– NRK tok kontakt med oss for å forsikre seg om at vi har god mobildekning langs togstrekningen. Kapasiteten er god på alle stoppestedene, bekrefter dekningsdirektør Bjørn Amundsen, og nevner som et eksempel Råde stasjon i Østfold, ett av de mange stoppestedene for Sommertoget.

– Her har jeg målt god dekning, og vil selv være til stede når toget kommer, sier dekningsdirektøren.

– Vi har jevnt over et godt utbygget mobilnett landet rundt, men NRKs sommersatsing gjør at vi har fremskyndet deler av oppgraderingen av nettet. For fastboende og reisende blir det permanent god dekning på Sommertogets stoppesteder, sier Amundsen.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen på Råde stasjon, stoppested for "Sommertoget".

Les mer om ruten her:

https://www.nrk.no/presse/sommerapent_-her-er-arets-programledere-1.13511982

https://www.nrk.no/sommer/sommertoget-besoker-40-stasjonar-pa-atte-veker-1.13319439

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge
Tlf: 900 21 000, e-post: bjorn.amundsen@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse