Pressemeldinger

Nå kan du få litt brukte mobiltelefoner til lavere pris

Gjennomsnittsprisen på nye smarttelefoner øker stadig og reparasjonskostnadene blir også dyrere. Nå lanserer Telenor God som Ny – en tjeneste som gjør at du kan kjøpe litt brukte mobiler til en lavere pris.
Telenor lanserer God som Ny og vil fra nå av selge brukte SWAP-mobiltelefoner i Norge fremfor å transportere disse til utlandet

(Fornebu, 10. april 2019) Gjennomsnittsprisen på nye smarttelefoner øker stadig og reparasjonskostnadene blir også dyrere. Nå lanserer Telenor God som Ny – en tjeneste som gjør at du kan kjøpe litt brukte mobiler til en lavere pris.

– Mange investerer i kostbare mobiltelefoner, men flere av kundene våre sier de gjerne vil ha en litt brukt mobiltelefon til en billigere penge. Med God som Ny kommer vi dem i møte. Nå får man en litt brukt mobiltelefon av høy standard som har gått igjennom en grundig kvalitetssjekk hos et autorisert verksted. Våre kunder skal føle seg trygge med God som Ny, sier Ric Brown, leder for Telenors mobildivisjon.

Både billig og bedre for miljøet

Det nye programmet supplerer Telenors SWAP-program, som er tilrettelagt for de som ønsker ny mobil. Hvert år returneres en mengde SWAP-mobiltelefoner. I dag selges disse videre til utlandet, der bruktmobil-markedet er i enorm vekst. Ifølge Telenors analyser er 1 av 3 nordmenn åpne for å kjøpe bruktmobiler på nett, som illustrerer at det er sterk etterspørsel også i det norske markedet. Ved å lansere God som Ny vil Telenor fra nå av selge brukte SWAP-mobiltelefoner i Norge fremfor å transportere disse til utlandet. Tjenesten sørger dermed for at det både blir billigere for forbrukerne og bedre for miljøet.

– Mobilmarkedet er i stadig utvikling og vi må følge etter kundenes krav og ønsker. Vi gleder oss over at vi er nå klare for å tilby God som Ny og ser frem til responsen fra våre kunder, sier Brown.

Våre kunder skal føle seg trygge med God som Ny, sier Ric Brown, leder for Telenors mobildivisjon. Foto: Martin Fjellanger

Berømmer konkurrent

De siste årene har det vært en oppblomstring av gjenbrukstjenester som dekker alt fra klær og interiør til bil og elektronikk. Det er tydelig at nordmenn blir stadig mer opptatt av gjenbruk og miljø. Med God som Ny slår Telenor følge med virksomheter som har banet vei.

– Gjenbruk av brukte mobiltelefoner har vært stort i Europa i mange år, et konsept OneCall rosverdig introduserte her til lands. Telenor har i flere år videresolgt våre SWAP-mobiltelefoner i utlandet, og nå er vi glade for at vi også kan bidra til "brukt er bra"-trenden her i Norge, sier Brown.

5 kjappe om God som Ny:

  • God som Ny-mobiltelefonene fås kjøpt på telenor.no av nye og eksisterende Telenor kunder
  • God Som Ny er tidligere SWAP-mobiltelefoner som enten er byttet inn eller benyttet i en forsikringssak.
  • God som Ny-mobiltelefonene har gått igjennom grundig service hos et autorisert verksted, hvor kun originaldeler har blitt benyttet ved reparasjon.
  • Varelageret og tilgjengelighet til de ulike modellene vil kunne variere og avhenger av hvor mange SWAP-mobiltelefoner som leveres inn.
  • For å holde prisen nede får man kun tilsendt en eske med én God som Ny-mobiltelefon. Tilbehør som øreplugger og lader er enkelt tilgjengelig i vår nettbutikk, eller din nærmeste Telenor-forhandler.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse