Pressemeldinger

Medaljedryss gir mer data til kundene

For hver medalje de norske alpinistene tar i alpint-VM, lover hovedsponsor Telenor å gi datapakker til mobilkundene med privatabonnement, tilsvarende 1 GB pr medalje.
Henrik Kristoffersen er blant de norske alpinistene som har medaljesjanser i VM. (Foto: Scanpix)

(Fornebu 3. februar 2017) For hver medalje de norske alpinistene tar i alpint-VM, lover hovedsponsor Telenor å gi datapakker til mobilkundene med privatabonnement, tilsvarende 1 GB pr medalje.

Mandag starter VM i alpint i St. Moritz i Sveits. Norge har medaljesjanser både på dame- og herresiden, og dette kan komme Telenors kunder til gode. Som hovedsponsor for alpinlandslaget har Telenor bestemt at for hver norske medalje deler de ut datamengde tilsvarende 1 GB til hver mobilkunde med privatabonnement. Datagaven må hentes ut i Mitt Telenor.

På nett hvor de enn ferdes
– Vi ser at kundene etterspør stadig mer datakapasitet. Kundene våre vil være på nett hvor enn de ferdes, og de vil ha tilgang på tv-tjenester utenfor den tradisjonelle fjernsynskroken hjemme. Sport er en tv-aktivitet som er spesielt knyttet til helger og kvelder. Vi vil som sponsor for alpinistene derfor påskjønne kundene våre med mer data slik at de får se tv-sendingene via nettbrett eller mobiltelfon, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge.

Moen legger til at denne måten å påskjønne kundene med data for norske medaljer, er en tydelig del av Telenors sponsorstrategi.

– Vi ønsker å integrere sponsorater i markedskampanjer som er relevant for tjenester vi leverer hver dag.

Uten bredde, ingen topper
Telenor vant denne uken prisen som Årets idrettssponsor, blant annet fordi det så tydelig markeres at sponsoraktiviteten ikke er øremerket toppene, men også at rekrutteringsarbeidet vektlegges så sterkt. Breddeaktiviteter er med på å øke rekrutteringen til idrettene.

– Uten bredde, ingen topper, sier sponsorsjef Petter Svendsen om Telenors sponsorstrategi. Derfor introduserte Telenor sammen med Aksel Lund Svindal i fjor Aksel-fondet, som gir midler til breddeaktiviteter og til enkeltpersoner som trenger støtte og oppmuntring for å komme tilbake i idretten. Denne kampanjen ble kåret til fjorårets beste innen sponsing.

Vinner Norge, vinner du
Og derfor drar de i gang kampanjen «Vinner Norge, vinner du». For hver medalje Norge tar, får Telenors mobilkunder med et privatabonnent 1 GB data.

– Vi ønsker på denne måten å gi kundene våre litt tilbake. Ingen ting skulle glede meg mer enn at medaljedrysset blir så stort at vi må gi kundene anselige mengder ekstra data som de kan bruke i vårt mobilnett, sier Moen.

For ytterligere informasjon:
Anders Krokan, informasjonssjef Telenor Norge,
Tlf: 952 09 037, epost: anders.krokan@telenor.com

Du kan lese mer om konkurransen her og hvordan du går frem for å få tilgang til mer data

Her kan du lese mer om Akselfondet