Pressemeldinger

Få med deg ubrukt data til neste måned

Nå får Telenors privatkunder tjenesten Data Rollover i abonnementene sine. Data som ikke er brukt, blir med deg til neste måned.

(Fornebu, 15. februar 2017) Nå får Telenors privatkunder tjenesten Data Rollover i abonnementene sine. Data som ikke er brukt, blir med deg til neste måned.

Telenors datterselskap Talkmore var først ute med Data Rollover til sine kunder. De begynte å spare data allerede fra 1. februar.

Nå blir tjenesten også gjeldende for resten av kundene. Både Telenor- og djuice-kunder begynner å spare ubrukt data fra og med 1. mars.

– Kundene har vist stor interesse for Data Rollover, og vi ser at flere kunder ikke alltid bruker opp sine månedlige datapakker. Ved å tilby Data Rollover tilrettelegger vi for en mer fleksibel og effektiv mobilhverdag, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

Data Rollover gjør at data som ikke er oppbrukt flyttes med til neste måned, slik at kunden kan få glede av den senere.

Bjørn Ivar Moen leder mobildivisjonen i Telenor Norge. (Foto: Martin Fjellanger)

– Utviklingen innen teknologi og mobilvaner skjer raskere enn noen gang. Tilbakemeldinger fra kundene er helt sentrale for oss og er med på å drive den digitale utviklingen. Forhåpentligvis er Data Rollover en etterlengtet tjeneste som kundene vil verdsette høyt, sier Moen.

Tjenesten aktiveres automatisk. Det er ingen begrensning på hvor lenge kunden kan spare.
Kunden kan spare like mye som de har i abonnementet sitt. Hvis kunden har 5 GB inkludert, kan hun i praksis spare opptil 5 GB til neste måned.

Tilbudet gjelder alle privatabonnement fra Telenor og djuice som er i salg. Kunder med et mobilt bredbånds-abonnement som er i salg, vil også få tjenesten fra april. Data Rollover gjelder ikke for kontantkort og abonnement som ikke lenger selges.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com