Samsung Galaxy Z Fold2 er utviklet for å gi deg maksimale muligheter på doble flater. Med sin innovative brettbare teknologi kommer den med to skjermer: frontskjermen gir deg enkel tilgang døgnet rundt – og den indre hovedskjermen gir deg stor frihet hver gang du vil skifte gir.

info icon

Dette produktet er ikke lenger i vårt sortiment

På jakt etter en ny Galaxy? Se hele vårt Samsung-utvalg her

Mobilen for deg som vil overgå mulighetene

For deg som vil ha mer ut av livet og maksimere hvert øyeblikk, enten du jobber eller har fri, så er Samsung Galaxy Z Fold2 der for deg. Med en omsluttende følelse av luksus er foldeteknologien nå blitt videreutviklet, slik at du kan skifte enda mer praktisk mellom jobb og fritid

Når den er sammenbrettet, ser Galaxy Z Fold2 omtrent ut som en vanlig, moderne smarttelefon, men en typisk mobil kan ikke åpnes som en bok. 

Den store frontskjermen gir deg øyeblikkelig tilgang til alt som er viktig – og når du åpner opp til den indre hovedskjermen, blir du møtt av en imponerende skjerm på 7,6 tommer og 120 Hz som lar deg øke produktiviteten og multitaske med flere vinduer åpne samtidig. Selvfølgelig kan du bytte mellom skjermene med minimal forsinkelse, og med en kraftig prosessor, intelligent dobbeltbatteri og 5G-tilkobling* kan du jobbe, streame og spille i imponerende hastigheter.

*Galaxy Z Fold2 er 5G-ready, det betyr at produktet er klart til å støtte 5G-nettverk.

i

Om Galaxy Z Fold2

  • Minne: 126 GB, 256 GB

  • Innvendig skjerm: 7.6”, HID, Dynamic AMOLED, 120 Hz

  • Frontskjerm: 6,2" Dynamic AMOLED, 60 Hz

  • Kamera: 12 MP hovedkamera og 10 MP Selfiekamera

  • Batteri: 4500 mAh