Samsungs nyeste brettbare mobiler viser vei til en helt ny standard. Her får du mobiler proppfulle med unike fordeler. Velg mellom den lommevennlige Galaxy Z Flip5 eller optimaliser opplevelsen med Galaxy Z Fold5 i nettbrettstørrelse.

Dette er Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil. I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass i lommen: dimensjonene minner om en pudderdåse. I åpen modus er hovedskjermen større enn skjermen på Galaxy S23+.

Z Flip5

Den største frontskjermen noensinne på en Galaxy Z Flip Galaxy Z Flip5 lanserer et 3,4" stort Flex Window, designet for din uttrykksfulle side. Kompakt og flott fra alle vinkler – denne brettbare mobilen er like praktisk som anvendelig.

Z Flip5

Den beste selfie-opplevelsen noensinne på en Samsung Galaxy Ta fantastiske selfier med FlexCam og gjør hver eneste vinkel til din beste. Uansett hvilket kamera du bruker, er det herlig enkelt med Galaxy Z Flip5. Alt du trenger gjøre er å finne den perfekte poseringen.

Z Flip5

Lag et Flex Window som passer perfekt til deg Ta full kontroll over Flex Window. Tilpass mobilen med en rekke ulike miniprogrammer, videobakgrunner, klokker og stiler – slik at Galaxy Z Flip5 blir akkurat så unik som du vil ha den.

Z Flip5

Et batteri som varer ekstra lenge Utstyrt med en ekstra kraftfull prosessor er batteriet til Galaxy Z Flip5 enda mer effektivt. Det fordeler kreftene slik at du kan fortsette å strømme serier eller game til langt ut i de små timer. Vil du hale ut kreftene ytterligere, kan du aktivere lavt strømforbruk – og fortsette med alt som er gøy enda lenger.

Z Flip5

Den mest kraftfulle prosessoren noensinne i en brettbar Samsung Galaxy Nye Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Samsung Galaxy tar kreftene til et helt nytt nivå. {{17}} Opplev den smidige grafikken, raskere AI og enda bedre batterikapasitet.

Z Flip5

Imponer enda mer med Flex Mode Panel Bruk Flex Mode på enda flere måter med bedre fingertuppkontroll enn noensinne. Skjul eller forstørr panelet med et enkelt trykk på knappen. Du kan til og med hente frem en styreplate og markør. Og et enda bedre kontrollpanel til avspilling gjør det enklere og mer nøyaktig å styre musikken og annet innhold.

Z Flip5

Designet for å holde lenge Galaxy Z Flip5 har et nytt hengsel som heter Flex Hinge. Det har med en robust design med dobbel skinne.

Galaxy Z Fold5 - både mobil og nettbrett

Samsung Galaxy Z Fold5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en smidig mobil for enhåndsbruk. Klar til jobb, spill og underholdning – overalt.

Z Fold5

Den letteste og smidigste Galazy Z Fold noensinne Møt mobilen med stor skjerm for kinolignende opplevelser overalt. Nyt multitasking og gaming – perfekt for jobb og underholdning. Dessuten får du et kraftig kamera i toppklassen. Og alt dette får du plass til i lommen.

Z Fold5

Den ultimate 7,6” hovedskjermen Åpne opp en helt ny verden med den krystallklare og altoppslukende skjermen – for fantastiske gamingopplevelser, kinofølelse overalt og PC-lignende produktivitet. Alt på en skjerm i nettbrettstørrelse.

Z Fold5

Hele dagen En imponerende mobil du vil nyte å bruke. Utstyrt med et kraftig 4400 mAh-dobbeltbatteri. Sammen med en avansert prosessor kan mobilen fordele strømforbruket mer effektivt tilpasset dine vaner og behov – slik at batteriet varer enda lenger.

Z Fold5

Kraftig gaming med Snapdragon Øk vinnermulighetene med oppgradert maskin- og programvare i Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Denne lynraske prosessoren tar gamingen til et helt nytt nivå.

Z Fold5

Multi Window. Ditt hemmelige multitasking-våpen Den mest avanserte multitasking-opplevelsen på en Samsung Galaxy-mobil lar deg ha tre vinduer åpne samtidig – slik at du kan strømme, sende e-post og spille enda mer.

Z Fold5

Enestående kameraer foran og bak Det avanserte kamerasystemet og den unike formfaktoren med to store skjermer lar deg sette opp ditt eget mobilstudio, komplett med 30x Space Zoom. Slik at du kan ta enda flere bilder, zoome og redigere med mer kreativ frihet.

Z Fold5

En tøffing med premiumfølelse. Innenfra og ut Galaxy Z Fold5 er forsterket med en aluminiumsramme. Det slitesterke materialet lever opp til navnet sitt – Armor Aluminum – og beskytter mobilen mot skader.

Z Fold5

Styr flere skjermer samtidig Nyt sømløst samarbeid. Med Multi Control kan du bruke samme mus og tastatur på ulike enheter – som Galaxy Z Fold5 og Galaxy Tab S9. For enda enklere kopier og lim inn og dra og slipp.