Fleksibel frihet: Dette er Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ingen kompromiss mellom stor skjerm og hendig format – med Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 får du begge deler.

Nye Galaxy Z Flip4 får lett plass i lommen når den er sammenbrettet, mens Galaxy Z Fold4 er like deler smarttelefon, nettbrett og jobbverktøy. Begge modeller har et iøynefallende design og er enda raskere, sterkere og mer robuste enn sine forgjengere.

Galaxy Z Flip4 - enda mer ikonisk

Så liten – så episk. I likhet med sine forgjengere har nye Galaxy Z Flip4 en helt unik design som er utrolig populær blant brukere verden over. Og det er lett å forstå hvorfor. I åpen stilling får du følelsen av en fullformats 120 Hz-skjerm på 6,7" med mye plass til alt du vil se og gjøre. Sammenbrettet blir den nesten halvparten så stor som en vanlig smarttelefon og får enkelt plass i lommen. Med andre ord: Du får det beste av to verdener. På den 1,9" store frontskjermen får du dessuten oversikt over det viktigste: Les og svar på meldinger, se ulike meldingsvarsler og styr musikken.

Batteriet er oppgradert for at du skal kunne fortsette med det du gjør uavbrutt. Nå holder det opptil 3 timer lenger enn forgjengeren. Den unike, halvåpne stillingen Flex Mode har nå fått flere nye og smarte bruksområder, blant annet FlexCam med handsfree-selfier. Dessuten har Z Flip4 en videre og lysere kameralinse på utsiden og forbedret programvare, som blant annet gjør bilder og filmer i svakt lys vesentlig bedre – slik at du alltid skal kunne forevige det som skjer med imponerende kvalitet.

Smartere, friere og enda flottere å se på. Oppdag fordelene med nye Galaxy Z Flip4.

Galaxy Z Fold4 - neste nivå av produktivitet

Nye Galaxy Z Fold4 er utviklet for å gjøre den moderne måten å leve og jobbe på enklere. Sammenbrettet er den ikke større enn en vanlig smarttelefon, men ligger behagelig i hånden, med en frontskjerm på 6,2". Og når du åpner til den 7,6” store innvendige skjermen får du et nettbrett, klart for alt du ønsker å se og gjøre. Begge skjermene er dessuten utstyrt med ultraresponsiv 120 Hz.

Kameraet har fått en skikkelig oppgradering: fra 12 til 50 MP, 3x optisk zoom og 30 x Space Zoom. I tillegg har det teknologi for Nightography, noe som gir bilder og filmer imponerende høy kvalitet – også hvis du fotograferer i mørket. Videre er det enkelt å multitaske og ha opptil tre vinduer åpne samtidig, eller ha et videomøte med Z Fold4 oppslått i Flex Mode-stilling. Og notere det som blir sagt med S Pen, som intuitivt omdanner håndskriften din til tekst.

Smartere, mer fleksibel og enda mer kraftfull. Oppdag fordelene med nye Galaxy Z Fold4.