Brettbart. Selvsagt. Dette er Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3

Både Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 har to skjermer, der den innerste er brettbar – dette endrer selve spillereglene og gir deg mobil fleksibilitet og opplevelser på én gang. Jobb, surf, ta en pause foran favorittserien din - eller alle tre tingene samtidig!

Galaxy Z Fold3 - åpne for mer av alt

Galaxy Z Fold3 er en mobil – og et nettbrett. Med sine doble 120 Hz-skjermer åpner den for ubegrensede muligheter og maksimal produktivitet: Multitask i flere apper samtidig med Split View, slå opp mobilen i Flex Mode og få en laptop-lignende brukeropplevelse med optimaliserte apper, ta notater under møtet med S Pen – eller lev deg inn i favorittserien din på den 7,6" store, brettbare skjermen. For at du noen ganger ønsker å synes, men aldri forstyrres i opplevelsene som nå blir betydelig større, men likevel får plass i et mobilformat.

Galaxy Z Fold3 er dessuten enda finere å se på, enda mer slitesterk og enda mer tilgjengelig enn sine forgjengere. For at brettbart skal føles naturlig.

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text

Galaxy Z Flip3 - ubegrensede muligheter og unikt design

Liten. Stor. Og helt unik. Galaxy Z Flip3s ikoniske design og karakteristiske fleksibilitet åpner helt nye muligheter: På den ene side er Galaxy Z Flip3 så liten at den enkelt får plass i lommen når den er lukket, på den annen side er den nøyaktig like stor som en vanlig smarttelefon når den er åpen.

Den fremre skjermen er større enn tidligere, slik at det skal være enkelt å styre, svare og se hva som skjer når telefonen er lukket. Og når du åpner opp til vår raskeste 6,7” skjerm på 120 Hz, får du en helt utrolig fingerspissfølelse.

Med Flex Mode kan den innerste skjermen dessuten holdes halvåpen, noe som ikke minst er smart når du tar bilder og vil finne den perfekte vinkelen. Alle de tre kameraene er klare for å ta bildene dine til neste nivå.

Galaxy Z Flip3 er dessuten enda finere å se på, enda mer slitesterk og enda mer tilgjengelig enn sine forgjengere. For at brettbart skal føles naturlig.

Lurer du på hvordan den er i bruk? Sjekk ut vår videotest