Galaxy A53 5G er en godbit for øyet med myke, stilrene linjer og praktisk design. Den er også klargjort for lynraskt 5G, har et kraftfullt batteri og ny, kraftig prosessor – Galaxy A53 5G holder ditt tempo.

A53 5G

Galaxy A53 5G

  • Lys og skarp 6,5 tommer skjerm
  • Film og fotografer stødig og skarpt med fem kameraer
  • Skap og opplev uten avbrudd med ekstra holdbart batteri og hurtiglading
Kjøp her

Galaxy A53 5G. Stilfull. Rask. Nødvendig.

Med et herlig design for både øye og hånd er den med deg overalt. De fem kameraene er mykt integrert i formen og fanger alt du måtte ønske. Fotografer og film skarpt og stødig, med vidvinkel eller ned i minste detalj - også i mørket. 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-skjermen gir silkemyk rulling og rask gaming med minimal forsinkelse. Film blir nesten som på kino, med ekte fargegjengivelse og kontraster.

Det utrolig kraftfulle batteriet holder lenge. Om nødvendig kan du bruke hurtigladeren og er snart i gang igjen. Litt sprut og støv er ikke noe problem for Galaxy A53 5G, som er IP67-klassifisert. Dessuten har den vårt mest solide glass: Gorilla Glass5. Gjør verden større med Samsung Galaxys økosystem, der du bruker enhetene dine sømløst og enkelt uansett hvor du befinner deg. Galaxy A53 5G kommer i fire farger, hvilken er din favoritt?