Pixel 7a fra Google er både rask og sikker, med et helt utrolig kamera – alt til en lavere pris.

Bestill Pixel 7a

Superrask, sikker og full av nyttige egenskaper

Dette er Pixel 7a – utviklet og laget av Google. Google Tensor G2-brikken gjør den rask. Pixel Kamera tar bilder og video i utrolig kvalitet. VPN fra Google One holder deg trygg på nettet. Pixel 7a har de høyest rangerte sikkerhetsfunksjonene. Og batteriet varer hele dagen. Alt til en lavere pris enn du skulle tro.

pixel 7a
Bestill i dag

Pixel hjelper deg hele dagen. På alle mulige måter
Google Tensor G2 gjør Pixel 7a rask, sikker og effektiv, med bedre lyd i samtaler, lang batterilevetid og fantastiske bilder og videoer.

Pixel kan filtrere bort bakgrunnsstøyen hos den som ringer, og forsterke oppringerens stemme, slik at du kan høre vedkommende tydelig, selv om hen er på et støyfullt sted.

Det tilpassede batteriet varer i mer enn 24 timer – eller i opptil tre dager med Ekstrem batterisparing. Og det kan lades trådløst.

Med direkteoversetting kan du ha samtaler ansikt til ansikt på 48 språk, chatte i sanntid og oversette menyer med kameraet.

Fantastiske bilder – helt enkelt

Pixel 7a er laget for at du skal kunne ta fantastiske bilder med et enkelt trykk – fra vakre og detaljerte bilder med de to baksidekameraene til flotte selfier med frontkameraet.

Skarpere bilde
Du kan enkelt gjøre bildene dine skarpere – også de du har tatt på andre telefoner enn Pixel.

Magisk viskelær
Få linselus og andre uønskede elementer til å forsvinne. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Nattmodus
Forevig byens lys om kvelden, ta portrettbilder i svakt lys og fang stjernehimmelen med astrofotografi.

Lang eksponering
Legg til bevegelse, tekstur og kunstnerisk uskarphet, inkludert lysspor, i motiver – for eksempel fossefall og folkemengder. Alt uten stativ.

Real Tone
Programvaren til Pixel-kameraet er programmert til å gjengi forskjellige hudtoner i bildene dine på en virkelighetstro og vakker måte.

Høyoppløselig zoom
Ta nærbilder av ting som er langt unna uten å trenge en ekstra telelinse.

pixel 7a

Sikker hele veien inn til kjernen

Ekstra beskyttelse på nettet uten ekstra kostnader
Med VPN fra Google One bidrar Pixel 7a til å holde deg trygg på nettet, i alle apper og nettlesere.

Topprangerte sikkerhetsfunksjoner
Med Google Tensor G2 og den sertifiserte Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel 7a bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine.

Litt søl og støv går helt fint
Pixel 7a kan takle både vann og støv takket være IP67-beskyttelse. I tillegg er den utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass.

Lås opp telefonen med et blikk eller et trykk
Du kan låse opp telefonen raskt og sikkert med ansiktslåsen eller opplåsingen med fingeravtrykk.

Bytt til Pixel – den eneste telefonen som er utviklet og laget av Google

Uansett hvilken telefon du har brukt før, kan du overføre kontakter, meldinger, bilder og apper med noen få, enkle trinn.

Pixel gjør hvert eneste bilde til et blinkskudd. Til og med de du har tatt fra før. Den beskytter dataene dine og personvernet ditt. Og passer på deg – hver dag. Pixel får også stadig nye funksjoner. Sånn at du slipper å kjøpe ny telefon.

Kjøp Pixel med SWAP

Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil >