• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple

iPhone 11

4.7 (51)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

iPhone 11 har et dobbelt kamerasystem som fanger mer av det du ser og er glad i. Ta opp krystallklar 4K-video med 60bps uansett hvilket av kameraene du bruker. Den naturtro helskjermen får alt til å se fantastisk ut. iPhone 11 er også vannbestandig ned til to meter i opptil 30 minutter. Klar for eventyr!

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Apple iPhone 11

Dobbelt kamerasystem

Ta bildene dine fra vidvinkel til ultravidvinkel. Grensesnittet bruker det ultravide kameraet for å vise deg hva som foregår utenfor selve søkerammen, slik at du kan få det med på bildet. Du kan filme og redigere videoer like enkelt som bilder.

Film og rediger video i høy kvalitet

iPhone 11 tar opp krystallklar 4K-video med 60 bps uansett hvilket av kameraene du bruker. Ultravidvinkelkameraet fanger fire ganger mer av motivet, så det passer perfekt til actionbilder, som for eksempel av hunden din når den fanger en frisbee. Hvis du filmer en forestilling og du zoomer inn, blir lyden også innzoomet. Og det er like lett å redigere videoer som bilder.

Kamera med ultravidvinkel

Tenk stort. Kameraet med ultravidvinkel fanger opp fire ganger mer av omgivelsene. Se for deg storslåtte landskap uten ende. Få med hele scenen og publikum når du er på festival. Og ta feriebilder som viser både familien og utsikten dere reiste 20 000 km for å se.

Nattmodus

iPhone 11 er den første smarttelefonen med Nattmodus, som betyr at dårlig lys ikke trenger å bety dårlige bilder. Nattmodus er en funksjon som slås på automatisk for å hjelpe deg å ta flotte bilder når lyset er svakt. Du trenger ikke å bruke blits, fargene blir mer naturtro, og bildene blir lysere.

Smart HDR

Takket være maskinlæring er Smart HDR svært intelligent. Den registrerer at du tar bilder av mennesker, og behandler dem annerledes enn resten av bildet. Dette gjør at ansikter får vakkert høylys, skyggefulle områder og naturlige hudtoner. Samtidig som den ubeskrivelige solnedgangen i bakgrunnen forblir like flott.

Designet for å vare

Glasset på forsiden og baksiden er herdet med en dobbel ionbytteprosess. iPhone 11 er vannbestandig ned til to meter i opptil 30 minutter. Dette er dobbelt så dypt som for iPhone XR.

Fantastisk skjerm

iPhone 11 er utstyrt med Liquid Retina LCD, som får alt til å se fantastisk ut. True Tone tilpasser hvitbalansen automatisk etter fargetemperaturen til lyset rundt deg. iPhonen din er klar når du er det – trykk eller løft mobilen for å vekke. Gjør alle slags rutineoppgaver raskt med kontekstuelle menyer og snarveier.

Heldagsbatteri

Maskinvaren og programvaren fungerer sammen for å gi deg lengst mulig batteritid. Og med hurtiglading er du raskt i gang igjen.

iPhone 11 er rask

A13 Bionic er så kraftig at alt du gjør går raskt og sømløst. Den utnytter også energien så effektivt som mulig, slik at batteriet ditt varer lenger.