Tvilling-SIM

Tvilling-SIM er for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Bestill på Mine sider

 1. Velg abonnementet det gjelder

 2. Trykk Bestill Tvilling under Enheter og SIM

Bestill på Mine sider for 99,–/md.

Bestill i Mitt Telenor-appen

 1. Klikk på abonnementet du vil legge til Tvilling-SIM

 2. Skroll ned til Dine SIM-kort

 3. Klikk på Vis mer og deretter Nytt SIM-kort

 4. Her kan du velge Bestill Data-SIM eller Tvilling-SIM

Spørsmål og svar om Tvilling-SIM

 • Ringer alle mobilene ved anrop?

  Ja, men mobilen som hoved-SIM-kortet sitter i må være på. Hvis du opplever at bare én av mobilene ringer, prøv å skru mobilene av og på.

 • Hva med SMS og MMS?

  Du bestemmer selv om innkommende SMS og MMS skal sendes til alle kortene, dette tilpasser du selv på Mine sider eller i Mitt Telenor-appen. Velg enheten eller SIM-kortet det gjelder og deretter "Innstillinger Tvilling".

 • Hvordan fungerer Tvilling i utlandet?

  Tvilling fungerer helt likt i utlandet som det gjør i Norge.

 • Vil nummeret mitt vises uansett hvilket SIM-kort jeg bruker?

  Nummeret ditt vil vises uansett hvilket SIM-kort du bruker.
  Tvillingkortet har et eget anropsnummer, men dette brukes bare når du sender og mottar MMS eller bruker andre innholdstjenester. Hvis noen ellers ringer dette nummeret, møter de en talebeskjed på norsk og engelsk som henviser til ditt vanlige mobilnummer.

 • Kan jeg viderekoble alle mobilene?

  Det er ikke mulig å endre på viderekoblingen fra en telefon med tvillingkort. Tvilling er tilpasset én bruker. Det er ikke mulig å ringe mellom mobiltelefonene. Hovedkortet styrer all viderekobling. Du bestemmer selv hvor samtalene skal viderekobles til. Men de blir automatisk viderekoblet til MobilSvar når en mobiltelefon med tvillingkort er opptatt, eller når mobiltelefonen med hovedkortet er slått av eller befinner seg utenfor dekning.

 • Hvor mye koster Tvilling-SIM?

  Det koster 99 kroner per måned og per Tvilling-SIM.

 • Hva koster det å ringe og og sende SMS/MMS?

  Pris for bruk avhenger av ditt abonnement, og er like for alle SIM-kortene. På fakturaen samles bruk fra tvillingkortet og hovedkortet.

 • Kan jeg bruke data?

  Ja, du kan bruke mobildata som vanlig.
  Merk at Tvilling kun kan brukes i mobiltelefoner. Vil du dele datamengden i mobilabonnementet ditt med f.eks. Mobilt Bredbånd eller iPad, velger du i stedet Data-SIM.