WiFi Tale for bedrifter

Med WiFi Tale kan du ringe og sende meldinger over det trådløse nettet.
Mann snakker i mobilen på et lager

Har du WiFi Tale - har du dekning

Mange bygg er isolert og konstruert slik at mobilsignaler ikke trenger inn. WiFi Tale gjør at du kan ringe og sende meldinger på vanlig måte – selv om du ikke har mobildekning. Alt du trenger er tilgang til et WiFi-nett.

I nettbutikken ser du vårt utvalg av mobiler som støtter WiFi Tale.

Fordeler med WiFi Tale

Forbedret innendørs taledekning

Du trenger ikke mobilsignal for å ringe og sende SMS, kun tilgang til et WiFi-nett

Du ringer på vanlig måte, du trenger ingen app

Sømløs overføring mellom WiFi Tale og 4G hindrer tapte anrop og samtalebrudd

Slik får du WiFi Tale

WiFi Tale får du på nye mobiltelefoner, og du aktiverer tjenesten enkelt i menyen på telefonen. Du bruker av dine inkluderte minutter eller betaler normal takst.

1

Har du mobil som støtter WiFi Tale?

Mobilleverandører som støtter WiFi Tale er Sony, Samsung og Apple. Har du Sony Z5, SamsungS6 eller iPhone 6 og nyere versjoner av disse, vil de støtte WiFi Tale så fremt det er nordiske modeller. Sjekk vårt utvalg av mobiler som du kan få i nettbutikken nå.

2

Har du SIM-kort for 4G?

Logg deg inn på Mine Sider og sjekk om du har SIM-kort for 4G. Her bestiller du også nytt SIM-kort. Du må ha 4G SIM-kort i din hovedmobil og eventuelt tvillingmobil.
3

Last ned siste versjon av programvaren

Sørg for at du har lastet ned siste versjon av ditt operativsystem (iOS eller Android). Husk å slå av og på mobilen når du laster ned ny versjon.

4

Aktiver WiFi Tale på telefonen

iPhone
 1. Innstillinger > Generelt > Om, for å trigge nye operatørinnstillinger
 2. Innstillinger > Telefon > WiFi Anrop > Aktiver WiFi Anrop. Etter at WiFi Anrop er slått på, får du informasjon om at vi vil benytte din posisjon, og at du må trykke 'Aktiver'. Dette for å ivareta nødnummerhåndteringen.

Samsung

Innstillinger > Tilkoblinger > WiFi Tale > WiFi Tale foretrukket.

Sony

Innstillinger > Mer > WiFi Anrop PÅ

5

Tjenesten er aktivert

Når mobilen kobles til WiFi første gang vil du motta en SMS med bekreftelse på at WiFi Tale er aktivert i abonnementet. Når du ringer over WiFi, vil det vises et symbol for WiFi Tale øverst på mobilskjermen.


WiFi Tale har samme pris som vanlig mobilsamtale og er kun mulig i Norge.

Bedre WiFi Tale med internett fra Telenor

Med internett fra Telenor kan taletrafikken din prioriteres høyere enn datatrafikk. Det betyr at du alltid har god talekvalitet. Ønsker du best mulig WiFi Tale anbefaler vi at du har bredbånd eller fiber levert av oss.