Secure Cloud Connect sørger for sikker sammenkobling av ditt WAN-nettverk (Nordic Connect) og skytjenester fra andre leverandører.

Dette er en tilleggstjeneste til Nordic Connect og gjør forbindelsen mellom bedriftsinterne nettverk og skyløsninger raskere, sikrere og mer robuste.

Secure Cloud Connect - beskytte

Fordeler

secure cloud connect - mindre synlig

Mindre synlig

Begrenser «angrepsflaten» for datakriminelle og reduserer faren for DDoS-angrep, da trafikken ikke er synlig fra internett.

secure cloud connect - forutsigbar kapasitet

Forutsigbar kapasitet

Gir dedikert båndbredde som reduserer problemer med ustabile eller trege linjer. Dette gir brukerne en mer forutsigbar kapasitet og en forbedret brukeropplevelse.

secure cloud connect - ende til ende kontroll

Ende til ende

Telenor har direkte fiberkobling mot skyleverandøren, det vil si ende til ende kontroll på hele leveransen.

Secure cloud connect - sikker infrastruktur

Sikker infrastruktur egnet for

Kontorlokaler, retail, havmerder, smartbygglokasjoner, IoT, transport og logistikk, samt industri- og fabrikklokaler.

NYHET!

Vår nye samarbeidsavtale med Microsoft sørger for å styrke tilgjengeligheten og sikkerheten gjennom Microsoft Azure.

Hva betyr det for deg som kunde?

  1. Vår avtale sørger for å styrke tilgjengeligheten og sikkerheten for kunder av Microsoft Azure i Norge.

  2. Med vår Secure Cloud Connect og Microsoft sin Express Route får du et pålitelig og robust nett med sikker kobling rett inn i Azure-skyen. Dette er et aktuelt og viktig tilbud for offentlige virksomheter og bedrifter, som av hensyn til sikkerhet for driftskritiske data og personvern, ikke vil ha sin datatrafikk eksponert over internett.

  3. Med økt netthandel er det også viktig at nettbutikkene er sikret mot angrep og annen uønsket trafikk. Azure Norge gjør det mulig for kundene å oppfylle krav til lokale data ved å oppbevare kundedata i regionale og redundante datasentre i Norge. Replikering av data på flere datasentre bidrar til å beskytte data og sikre at løsningen alltid er oppe.

Raskere nett

Med bruk av Nordic Connect og Secure Cloud Connect i tospann vil båndbredde og ruting optimaliseres mot skytjenesten, dette betyr redusert forsinkelse på nettverkstrafikken. 

NB! Dette er en tilleggstjeneste som forutsetter Nordic Connect/driftet WAN-løsning.

Les mer om Nordic Connect