Hvordan utnytte teknologi for å realisere potensialet i din bedrift

Det finnes flere muligheter for forbedret produktivitet innen intelligent teknologi. Hold deg i forkant ved å bruke teknologi på en smart måte for å få mer ut av dine ansatte. Slik kan du takle større tidstyver og øke organisasjonens produktivitet gjennom Office 365 fra Telenor:
Kolleger som bruker Office 365 fra Telenor for effektiv jobbing

1. Bli en e-postmester

Vår anbefaling er å sette av en fast tid for e-post i løpet av dagen og samle e-postene du sender ut i standardiserte svar. Dette vil redusere distraksjoner, og du får en effektiv lese- og svareøkt.


Har du mulighet prøv å legg e-posttiden til tidspunkter med dødtid. Dette kan være mellom møter, på togturen eller i taxien. Har du ikke anledning til dette bør du sette av tid midt på og mot slutten av dagen. Morgenen er et dårlig tidspunkt. Da bør du fokusere på oppgaver som krever at du er mer kreativ og innovativ.

Men hvordan får jeg tak i e-postene mine når jeg er borte fra kontoret? Gjennom Office 365 vil du ha tilgang til din innboks hvor som helst og når som helst, på hvilken som helst skjerm. Det er dette som er sømløs mobilitet.

2. Flytt kommunikasjonen til påloggede flater

Vi anbefaler å benytte videokonferanser for å få mest ut av samarbeid på tvers av lokasjoner. Selv om kommunikasjon ansikt-til-ansikt er uerstattelig, er det ofte det ikke lar seg gjennomføre.

Gjennom videokonferanse kan du og dine ansatte ta effektive beslutninger og ivareta en mer personlig relasjon fremfor å la e-postdialogen gå sin gang.

I Office 365 får du tilgang til Skype for Business, et perfekt verktøy for videokonferanser. Tjenesten leverer video av høy kvalitet, fungerer på alle enheter og har funksjonalitet som gjør møtene mer interaktive. Med verktøyet kan du ta opp møtet, dele din skjerm med alle møtedeltakerne og bruke tavlefunksjonaliteten for å tegne og redigere i idémyldringsmøter.

3. Fasiliter samarbeid

Vi anbefaler å samarbeide i delte dokumenter. På den måten vil alle møtedeltakerne ha samme tilgang for å redigere dokumenter. Da slipper man å forholde seg til e-postdialog med spor endringer, svar til alle og dokumenter som ikke er oppdaterte.

Office 365 lar ansatte i bedriften og kundene alle jobbe sammen i Office-programmene. Nå kan du bruke online-versjoner av Word, Excel og PowerPoint og jobbe samtidig med en kollega i et dokument. Sanntidsredigering gjør at dere begge ser endringene den andre gjør. I tillegg er nye funksjoner inkludert, som chat, kommentarer og et aktivitetspanel som lar deg se historikk på endringer og enkelt hente opp tidligere versjoner.

4. Del kunnskap og innhold

Deling av kunnskap og innhold er spesielt viktig ved nyansattelser for at de skal komme raskt i gang med oppgaver og bli produktive. Ikke la dine ansatte måtte finne opp hjulet på nytt dersom det ikke er nødvendig.

OneDrive er fildelingsplattformen i Office 365. Tjenesten lagrer alle filene på ett sted. Fildeling har aldri vært enklere – alt tilgjengelig 24/7 fra hvilken som helst enhet.

Office 365 er også en veldig sikker tjeneste. Microsoft har levert webbaserte tjenester i en årrekke år og har en unik kunnskap om risikobildet for både små, mellomstore og store bedrifter. Dermed kan din bedrift være helt trygg på at alt arbeidet som blir laget og lagret i Office 365 er trygt

5. Fleksibel arbeidsplass

Sist, men ikke minst – en fleksibel arbeidsplass vil gjøre arbeidsdagen mer produktiv. For den ansatte kan også et avbrekk fra kontorets fire vegger gjøre godt for kreativitet, fokus og den innovative kvaliteten som legges ned i arbeidet.

Ansattes fleksibilitet gjennom skyteknologi er en av filosofiene bak Office 365. Tjenesten tilbyr ny fleksibel funksjonalitet på kjente løsninger, slik at de ansatte kan samarbeide uansett hvilke skjermer og plattformer de benytter. Og sist men ikke minst, du kan gjøre alt dette i trygg forvaring om at Office 365 tilfredsstiller de strengeste krav til sikkerhet

Hvordan kan Telenor hjelpe din bedrift?

Telenor har bidratt til at bedrifter har kunnet kommunisere gjennom det siste innen kommunikasjonsteknologi siden dag én. Vi stopper aldri å innovere, og derfor er vi her for å hjelpe din bedrift til å ta i bruk skytjenesteteknologi. Vi tar dine kjente programmer og viser deg hvordan du kan utnytte fordelene med de nye skybaserte versjonene av Word, Excel og PowerPoint i din bedrift.

Ved å integrere konnektivitet, tale, data, skytjenester, migrasjon, opplæring og mye mer tar vi rollen som din IT-partner. Ikke bare tilbyr vi løsninger, vi setter deg også i stand til å ta din bedrift et steg videre i digitaliseringsprosessen.

Vi hjelper deg å løse dine utfordringer og bistår deg hele veien. Du kan være trygg på at Telenor er en partner som bidrar til at du får utnyttet potensialet som ligger i å digitalisere bedriften din.
Ønsker du å vite mer om mulighetene som ligger i Office 365?
I Telenor har vi flere rådgivere som står klare til å hjelpe deg. Vi hjelper deg med å avdekke hvilke behov bedriften har, og ser på mulige løsninger for hvordan Office 365 kan gi de ansatte i din bedrift bedre arbeidsformer.
Bli kontaktet