Eierskifte mobil

Har du fått ny jobb eller skal slutte og vil ta meg deg ditt mobilnummer? Vi kaller dette et eierskifte. Ny arbeidsgiver overtar det formelle eierskapet av nummeret til din jobbmobil. Du er fremdeles bruker av nummeret. Har du et privat abonnement kan dette også overføres til arbeidsgiver. Prosessen er lik uansett om din nye jobb er kunde hos Telenor eller ikke.

i

En av de ansatte slutter og vil beholde sitt mobilnummer, hva gjør jeg?

 1. Dersom den ansatte skal ta over abonnementet selv, kontakt kundeservice

 2. Dersom den ansatte skal starte i en ny bedrift, er det den nye bedriften som bestiller overføring av abonnementet i Min Bedrift.

  • Du vil motta SMS for å gi samtykke til overføring av nummer når dette er bestilt

  • Overføring/eierskifte utføres i løpet av 5-10 minutter etter siste samtykke er mottatt

i

Jeg skal slutte i jobben og vil beholde mitt mobilnummer, hva gjør jeg?

Nesten alle vil fortsette å bruke mobilnummeret de har ved et jobbytte. For å få muligheten til det må du da utføre et eierskifte/overføring av nummeret. Slik gjør du:

 • Ny arbeidsgiver skal overta nummeret - hva må jeg gjøre? Går du rett over i det nye arbeidsforholdet, dvs at du ikke har en mellomperiode uten arbeidsgiver, så er det er din nye arbeidsgiver som skal sette i gang prosessen. Du må informere ny arbeidsgiver om kontaktperson hos din nåværende arbeidsgiver slik at han kan gi samtykke.Du trenger å opplyse ny arbeidsgiver om:

  • Organisasjonsnummer på nåværende arbeidsgiver

  • Navn på kontaktperson som kan gi samtykke

  • Mobilnummer til kontaktperson som kan gi samtykke

 • Har du derimot en mellomperiode hvor du selv skal stå som eier av nummeret, er det du som må sette i gang prosessen. Ring vår kundeservice så hjelper vi deg med abonnement og overføring av nummeret.

i

Vi får en ny ansatt som vil beholde sitt eksisterende mobilnummer, hva må jeg gjøre da?

Har du en ny ansatt som skal ta med seg mobilnummeret sitt? Du trenger å vite hvem (navn, mobilnummer, e-post og organisasjonsnummer) hos tidligere arbeidsgiver som kan gi samtykke til eierskiftet.

Slik gjør du:

 • Logg deg inn i Min Bedrift og velg Nytt abonnement eller eierskifte deretter følger du steg for steg.

 • Lurer du på noe underveis så finner du veiledninger i Min Bedrift under Vi hjelper deg