Bytte mellom selskaper

Hvilke rapporter finnes i Min Bedrift?

Beholdning
Få oversikt over alle abonnement i bedriften. Rapporten inneholder informasjon om abonnementstype, tilleggstjenester, bindingstyper og SIM-kort per abonnement. 

Kostnad
Se kostnaden i en valgt periode med fordeling per forbrukstype og utenlands/innenlands. Her finner du også en toppliste med de 10 abonnementene som har kostet mest i perioden.

Data
Få oversikt over dataforbruk og -kostnader for alle abonnementer per måned. Her får du raskt et overblikk over hvem som har brukt mer data enn hva som er inkludert i abonnementet.

Fakturert
Se hva som blitt fakturert, totalt og per abonnement, for en valgt periode. Tallene vises med og uten moms.

Fasttelefon og internett
Se hva som blitt fakturert, totalt og per abonnement, for en valgt periode. Tallene vises med og uten moms.

Mobile Invoice Report
Automatiske digitale fakturarapporter via e-post eller sFTP. Rapporten kan importeres direkte til din bedrifts egne systemer. Dersom du har behov for teknisk support kan du fylle ut kontaktskjemaet her.

M2M
Få oversikt over forbruk og kostnader for alle maskin-til-maskin-abonnementer per måned. Velg om du ønsker å se oversikt over abonnementer som ikke er i bruk.

Skatt
Når det er tid for innlevering av informasjon til skattemyndighetene, har vi gjort klart tallene for deg her. Rapporten viser kostnader med og uten skattetrekk.