Bedriftsabonnement hos Telenor gir deg mange fordeler. Du vil oppleve dekning i verdensklasse. Med Plussforsikring unngår du full krise om mobilen forsvinner eller går i stykker. Vi håper å høre fra deg og få vise deg enda flere fordeler med å være Telenor-kunde.

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet

Dekning i verdensklasse, der du er

Vi har desidert flest basestasjoner i Norge, noe som gjør oss i stand til å takle den enorme dataveksten vi forventer i de kommende årene. Alle våre mobilabonnement har fri fart, slik at du får full uttelling av mobilnettet til enhver tid.Vil du streame et nettmøte på farten, ringe en kollega fra kontoret langt inne i fjellhallen eller sjekke mail på en fjelltopp? Det kan du med Telenor! Opplev vår dekning i verdensklasse.

Fullt dekket med Plussforsikring

Forestill deg en arbeidsdag uten mobilen, og du innser raskt hvor fortapt du ville være om den ble borte. Ingen oversikt over avtaler, ingen mulighet til å sjekke mail, svare på samtaler eller meldinger … og alt det andre som ofte er tvingende nødvendig i en travel arbeidsdag. Enten skjermen er knust, mobilen ødelagt eller den rett og slett er blitt borte, er du i gode hender med Plussforsikring fra Telenor Mobil.

• Nyhet! Forsikring inkludert i 2 måneder når du kjøper ny mobil

Kjøp ny mobil med forsikring
Ikon skjermforsikring

Vi digitaliserer Norge

Kan digitalisering i bedriften være en smartere måte å utføre oppgaver og arbeidsprosesser på? Les våre artikler om digitalisering og la deg inspirere. Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev for å få de siste nyhetene om Internet of Things i din postkasse.

Få nyhetsbrev

Hjelp når du trenger det

Kundeservice 24/7
Har du behov for hjelp, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Telenors kundeservice for bedrifter er alltid åpen. Ring oss på 09000.

Full kontroll med Min Bedrift og Mitt Telenor
Selvbetjeningsportalen Min Bedrift gir deg oversikt over din bedrifts kundeforhold med Telenor. I appen Mitt Telenor får du full kontroll over mobilabonnementet ditt og mulighet til å sjekke alt fra fakturaer til databruk.
Ja, jeg ønsker å bli kontaktet
Blid mann som gir Telenor-kunder god service