Nettverk

Hvor viktig er vår kompetanse for din digitalisering?

Hvordan får du nye systemer til å fungere med de du allerede har? Og hvordan ivaretar du sikkerheten når nytt og gammelt skal snakke sammen?

Kompetanse og systemintegrasjon
Kontakt oss for en prat om Nettverk som tjeneste

Spørsmålene er mange når det kommer til teknologi, systemarkitektur og systemintegrasjon. Vi er nok enige om at ny teknologi skaper nye muligheter, men også nye utfordringer. Hvordan skal vi få alt til å spille, alle brikker i puslespillet til å passe og ikke minst, hvordan skal vi ta best mulig vare på sikkerheten.

Svaret er enkelt: Ekspertene. Noen av Norges beste teknologihoder. De kunnskapsrike folkene som ikke bare forstår systemene og teknologien, men også hvordan de spiller best sammen, hvilket hav av muligheter de gir og hvilke fallgruver som kan oppstå når ulike systemer kobles sammen.

Forståelse for ulike teknologibehov

Vi vet at ønsker, ambisjoner og krav varierer fra bedrift til bedrift og fra bransje til bransje når det kommer til teknologibehov. Vi mener denne forståelsen er avgjørende når vi utvikler strategier sammen med kundene våre. Vi vil alltid gi råd tilpasset din bransje og bedrift, slik at du får en digital plattform som muliggjør at du lykkes med digitalisering av dine forretnings- og arbeidsprosesser.

For en vellykket digital transformasjon må vi sette brukerne først og forstå deres behov. Man må tenke nytt, utnytte data, se på dagens utfordringer med nye øyne og sammen med teknologi finne frem til en brukerinteraksjon som gir nye muligheter. 

En transformasjon er digital når den er basert på digital teknologi. Teknologiene som understøtter digital transformasjon er ikke fastlåst og kan variere mellom sektorer og bransjer. Vi forstår nye teknologier og mulighetene de gir for tjenester, løsninger og forretningsmodeller.

Vi forvalter samfunnskritisk infrastruktur

Vi i Telenor eier og forvalter også samfunnskritisk infrastruktur som sammen med våre tjenester på mobil, fastnett, lokalnett, trådløse nett, cybersikkerhet og bredbånd er kritiske for at det norske samfunnet fungerer. Nesten 80 prosent av all datatrafikk i Norge går gjennom våre tjenester og infrastruktur. Det gir oss et betydelig samfunnsansvar og betyr at vi må levere stabile og trygge tjenester, i alle deler av kriseskalaen, hele tiden. Samfunnet må kunne stole på at infrastrukturen håndterer informasjonen raskt, sikkert og pålitelig – hele tiden.

Vi kan teknologi, men alt vi gjør handler om mennesker

Mange virksomheter har digitalisering og modernisering høyt oppe på agendaen. Omstilling gjennom smart bruk av teknologi og mer effektive prosesser fordrer en solid digital plattform. Hos oss kan du finne din strategiske og proaktive partner i virksomhetens digitaliseringsreise. Vi ser mulighetene og realiserer potensialet sammen med deg, leverandører og partnere.

Kostbar kompetanse

For mange bedrifter og organisasjoner er det kostbart å bygge nok kompetanse på alle fagområder innen IKT. Mange velger derfor å samle kompetansebygging rundt noen områder/applikasjoner og sette ut andre løsninger. Det vil være klokt å velge en partner som har et svært høyt faglig nivå innen de ønskede kompetanseområdene, noe som sikrer deg som kunde en problemfri hverdag. Hos oss finner du markedets råeste kompetanse. Teknologihoder utenom det vanlige.

Digitalisering er stikkordet. Transformering er konsekvensen. Data er drivkraften. Innovasjon er en forutsetning. Er du klar?