Kom i gang med Nettside Gjør det selv

Her får du hjelp til hvordan du logger på hjemmesiden din. Vi har også samlet tips om hvordan du lykkes på nett, i tillegg til brukerveiledninger og hjelpevideoer for hvordan du bruker nettsidebyggeren og hvordan du kan kjøpe og administrere markedskampanjer.

Innlogging

  1. Logg deg inn via Nettside - selvbetjeningsportal

  2. Brukernavn må være e-postadressen til den registrerte administratoren. Ved førstegangs innlogging må bruker (administrator) verifisere sin e-postadresse og deretter velge passord.

  3. Påfølgende pålogginger skjer fra den samme lenken og ved bruk av e-postadresse (bruker-ID) og passord. Du kan tilbakestille passord hvis du har glemt dette.

Du finner flere brukerveiledninger samlet nederst på siden.

Tips til hvordan du kommer i gang

For å overbevise nye kunder og holde interessen til besøkende, må bedriften din ha en god nettside. Men hva kreves egentlig? I denne guiden kan du lese mer om hvordan du kan sikre at din bedrift lykkes med å tiltrekke kunder på nett.

Nettsidebygger

Vår nettsidebygger er intuitiv å jobbe med og hjelper deg å bygge siden med enkle steg:

  1. Velg ønsket mal

  2. Legg til firmanavn og/eller logo

  3. Velg font og farge

  4. Bygg websiden med å legge til ønskede blokker og innhold

  5. Publiser

Så enkelt setter du opp en side:

Slik lager du annonser i kampanjeplanleggeren:

Statistikk

For å sjekke om siden gir ønsket effekt, følg trafikk- og besøkstall via analysesiden i nettsidebyggeren - eller enda enklere - i en app på mobilen.

Brukerveiledninger

i

Innlogging

i

Kjøp og logg på Nettside

i

Oppgrader nettsiden og endring av domene

i

Lag Google-/Bannerannonser - med nettside fra Telenor

i

Lag Google-/Bannerannonser, med nettside fra annen leverandør enn Telenor

i

Analysedata (trafikk- og besøkstall på nettside og annonser)

Tilleggstjenester

Annonser
Annonser

Annonser

Digitale markedskampanjer kan øke synligheten for – og drive ekstra trafikk til siden din. Hos Telenor kan du kjøpe og administrere Google- og Bannerannonser.

Logodesign
Logodesign

Logodesign

Oppdater din visuelle identitet med ny logo for et profesjonelt uttrykk. Våre designere lager din nye logo, tilpasset både trykte og elektroniske medier. Pris 2.990,-
Domene
Domene

Domene

Har du et godt domene for bedriften? Med tjenesten Domene fra Telenor får du et unikt domenenavn til din nettside eller e-post (f.eks. www.navnpådinbedrift.no). Vi har også løsninger dersom du har flere domener som skal lede til samme nettside, eller om du ønsker å skjule en lang URL bak en enklere URL.

Les mer om Domene fra Telenor