90 % starter å søke etter leverandør på nettet. For å tiltrekke deg nye kunder kan en profesjonell hjemmeside som er lett søkbar være avgjørende for at kunden kontakter akkurat din bedrift.

Med tjenesten På nett utvikler vårt webteam nettsiden for deg og holder den oppdatert.

Hva får du med tjenesten På nett

  • Din rådgiver sørger for at websiden støtter bedriftens forretningsmål og tiltrekker seg riktig målgruppe.
  • Rådgiveren følger opp og oppdaterer når du har behov for endringer.
  • Nettsiden utformes av en webprodusent, designer og tekstforfatter.
  • Hjemmesiden tilpasses både PC og mobilskjerm. Siden er optimalisert for å rangere høyt i søk, og den tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.
  • I en app på mobilen følger du enkelt med på trafikk- og besøkstall til siden.

7 steg til en profesjonell nettside

Få hjelp til å velge løsning

Snakk med en rådgiver og få hjelp til å finne rett løsning for din bedrift. Ring oss på 22 70 08 02 eller bli kontaktet ved å fylle ut kontaktinfo.

Tilleggstjenester

Ikon som illustrerer ekstra sider
Ekstra sider

Ekstra sider

Legg til ytterligere sider: Om du kjøper På nett 3 sider eller 7 sider kan du legge til ekstra pakker på 5 sider. Du betaler kun en engangskost på kr 2.990,- per pakke, og du kan legge til så mange pakker du ønsker. Webrådgiveren hjelper deg med å sette opp sidene.

Ikon som illustrerer Google annonser/SEM
Google annonser/SEM

Google annonser/SEM

Øk sannsynligheten for å rangere høyt i Google med Google-annonser, eller såkalt søkeordsannonsering. Du velger selv hvilke søkeord du ønsker å betale for. Våre rådgivere hjelper deg med å finne de beste søkebegrepene og bistår underveis i annonseringsperioden.
Pakkene starter fra kr 1.000,-/mnd.

Ikon som illustrerer bannerannonser
Bannerannonser

Bannerannonser

Driv trafikk til websiden gjennom å annonsere på populære nettaviser og relevante nettsteder med Bannerannonse. For å sikre at du når et publikum som er relevant for deg vil annonsene sikte seg inn på målgrupper som har besøkt siden din tidligere, segmenter som er relevante for deg, samt kunder som har likhetstrekk med dine mest engasjerte besøkere.
Pakkene starter fra kr 500,-/mnd.

Ikon som illustrerer logodesign
Logodesign

Logodesign

Oppdater din visuelle identitet med ny logo for et profesjonelt uttrykk. Våre designere lager din nye logo, tilpasset både trykte og elektroniske medier. Pris 2.990,-

Ikon som illustrerer domene
Domene

Domene

Har du et godt domene for bedriften? Med tjenesten Domene fra Telenor får du et unikt domenenavn til din nettside eller e-post (f.eks. www.navnpådinbedrift.no). Vi har også løsninger dersom du har flere domener som du vil at skal lede til samme nettside, eller om du ønsker å skjule en lang URL bak en enklere URL.

Les mer om Domene fra Telenor
Ikon som illustrerer e-post
E-post

E-post

Med E-post fra Telenor får du en skybasert e-posttjeneste som gjør at du kan jobbe effektivt og fleksibelt også utenfor kontoret. E-postmeldinger, kalendere og kontaktinformasjon synkroniseres, slik at alt er oppdatert uansett hvilken enhet du bruker.

Les mer om E-post fra Telenor

Dette sier tre av våre kunder

Ofte stilte spørsmål

?

Hva er forskjellen på Gjør det selv og På nett?

Med Gjør det selv er det du som er webdesigneren. Du får tilgang til ferdige maler og intuitivt verktøy for å lage nettsiden, men gjør jobben selv. Kjøper du På nett så bygger Telenors webteam siden for deg. Vi sørger for at den er optimalisert, at nødvendige oppdateringer blir gjort, og følger deg opp så lenge du har tjenesten.
?

Hvor mange endringer kan jeg gjøre på hjemmesiden?

Det er lagt opp til en runde med revisjon fra utkast til hjemmesiden blir publisert. Etter publisering kan du kontakte din webrådgiver så ofte du har behov for endringer.
?

Hva må jeg tenke på selv om jeg kjøper På nett og hva må du gjøre selv?

Du må delta på møte med webrådgiver, godkjenne tekst og oppsett av siden, i tillegg til å gi tilbakemeldinger. Ha bilder, logo, eventuelle krav til farger og oppsett klart.
?

Hva gjør jeg hvis jeg vil legge til flere sider på min På Nett hjemmeside?

Hvis du ønsker å utvide antallet undersider på nettsiden kan du bestille en pakke med inntil 5 ekstra sider. For dette betaler du en engangssum på kr 2.990,-. Din webrådgiver vil deretter sørge for at dine nye sider blir designet og produsert i henhold til dine ønsker.
?

Hva gjøres med den evt. siden vi allerede har?

Telenors webrådgiver vil lage en ny hjemmeside for din bedrift. Vi kan gjenbruke tekst, bilder og designelementer fra din tidligere nettside hvis dette er ønskelig.
?

I hvilket format bygges hjemmesiden?

Nettsidene som leveres fra Telenor benytter en webløsning fra Yola.
?

Kan jeg gjøre endringer selv hvis jeg kjøper På Nett?

Nei, på våre På Nett-tjenester vil din webrådgiver gjøre oppdateringer. Du kan be om endringer så ofte du vil. Hvis du ønsker å oppdatere siden selv må du velge vår Gjør det selv-løsning.
?

Hvor lang tid tar det fra bestilling til endringen er utført?

Endringer som bestilles skal bli levert innen 24 timer (en arbeidsdag). Vanligvis vil enkle endringer leveres innen et par timer.
?

Har Telenor løsninger for nettbutikk?

Nei, vi leverer for tiden ikke nettbutikk som en del av våre løsninger. Vi vurderer om dette vil bli inkludert ved et senere tidspunkt.
Nettsider leverert av oss vil kunne linkes opp mot de fleste netthandelsløsning som du kjøper fra en tredjepart.

Veiledningsmateriell for Gjør det selv

Kom i gang med å bygge hjemmesiden din selv.

Så enkelt lager du egen nettside med vår nettsidebygger

Les også