Digitalisering

Tre gode alternativer til e-post

Gjett hvor mye tid du bruker på e-post hver dag. De fleste tenker ikke over hvor mye tid denne aktiviteten daglig tar, fordi vi ser den som helt nødvendig for å kommunisere med kolleger og kunder. Men hva om det finnes bedre alternativer?

En kollega viser frem tre gode alternativer til e-post

I følge en rapport fra The McKinsey Global Institute¹ bruker en ansatt i gjennomsnitt 13 timer hver uke på å sortere e-post. Det utgjør 52 timer hver måned - eller 78 arbeidsdager per år². Dette er et betydelig antall timer, spesielt tatt i betraktning at det finnes alternativer som gjør at din bedrift kan kommunisere mer interaktivt og effektivt.

Som digitaliseringsrådgiver anbefaler Telenor Office 365 som verktøy for å sikre at din bedrift jobber smartere.

Følgende tre alternativer til e-post vil inspirere til å holde kontakten i sanntid, uansett hvor i verden de ansatte befinner seg.

1. Videokommunikasjon med Skype for Business

Med Skype for Business kan dere beholde ansikt-til-ansikt-kommunikasjonen selv om dere ikke er på samme fysiske lokasjon. Tjenesten har revolusjonert videokonferanse og tilbyr en rekke fordeler som reduserer behovet for e-post. Her er noen av våre favorittfunksjoner i Skype for Business:

  • Fasiliter store møter i sanntid med inntil 10.000 deltakere.

  • Fullstendig synkronisert: Avtal møtet i Outlook, del presentasjonen i PowerPoint, skriv notater i OneNote og send referatet med Outlook.

  • Enkelt å samarbeide: Ta opp møter, send meldinger gjennom Skype messenger og del vedlegg. Du har også tilgang til digitalt Whiteboard for å skissere og illustrere løsninger og ideer.

Selv om live kommunikasjon er en sikker vinner, kan Skype for Business bidra til at også avstandsmøtene med kolleger og kunder er personlige og engasjerende.

2. Del innhold på tvers med Microsoft OneDrive

Dokumenthåndteringstjenesten OneDrive inneholder mye nyttig, men skal vi trekke frem én ting vi vet du vil like er hvordan den kan hjelpe deg med å øke produktiviteten gjennom fildeling. Her er noen av grunnene til at vi bruker OneDrive som et av alternativene til e-post:

Integrasjon: Kun ett sted å lagre dokumentene på. Del dem enkelt med kolleger uansett hvor de befinner seg og hvilke skjermer og plattformer bedriften bruker. Alt kluss med ulike versjoner og spor endringer blir historie!

Sikkerhet du kan stole på: Tillit tar år å bygge og sekunder å bryte. Kolleger og kunder forventer at sensitivt materiell er trygt bevart. Microsoft har jobbet med webbaserte tjenester i en årrekke og er en av de aktørene som kjenner trusselbildet for bedrifter best. Det betyr at du kan være helt sikker på at all informasjon og innhold i Office 365 er trygt lagret for deg og dine kunder.

3. Koble arbeid og nettverk

LinkedIn er det mest etablerte profesjonelle nettverket i verden. Etter oppkjøpet av nettverkstjenesten har Microsoft store planer om å integrere Office 365 og LinkedIn. For deg betyr det mer personaliserte tjenester til brukerne. I en e-post til sine ansatte fortalte Microsoft om mulighetene dette vil gi. Vi tror dette vil revolusjonere måten vi bygger nettverk, samhandler og skaper verdi på:

Et eksempel på økt personalisering er muligheten for LinkedIn nyhetsstrøm. Dette vil gi deg nyttige artikler basert på de prosjektene du jobber med i Office, og med mulighet for å knytte kontakt med ressurspersoner for veiledning eller hjelp til å få oppgaven gjennomført³

For å oppsummere virker mulighetsrommet fremover uendelig stort, og det vil komme mange nye måter å samhandle på som ikke er avhengig av e-post. Med Office 365 kan du være sikker på at din bedrift har forutsetningene for å kommunisere og samhandle effektivt og trygt. Velg Office 365 og utnytt potensialet som ligger i din bedrift.

Les mer om Office 365

¹ The McKinsey Global Institute: http://www.mckinsey.com/industries/high-tech/our-insights/the-social- economy
² En gjennomsnittlig arbeidsdag er åtte timer
³ Satya Nadellas e-post til ansatte om oppkjøp av LinkedIn http://bit.ly/2qiamk1